iphone 13 /pro max/pro 叫春區(2)

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
諗起隻藍色同實物色
放咗12等緊13 pro max
舊電係主因
焗你買PRO 先有靚藍色
14出 買咗13又後悔?

講真差幾遠呀
Trade機換14咪得囉,有咩問題?
申:我就係打算咁做。岩就換
冇問題 但係唔係真係玩到要後悔咁大件事
好小事姐,唔存在後唔後悔呢啲問題。
今年早左換機,係因為要用左啲消費劵。下年14如果又有屏下拍紋,屏下前鏡等等,當然換14啦。
追唔返嘅野,先會後悔。仲有機會,可行做到嘅野唔使後悔。
佢問緊pro max 同普通嘅分別
永遠下一代最好
換到部就手好用嘅,就停落嚟用3,4年先再換。年年換我都覺得煩
我覺得apple watch最有價值嘅地方係有得mon 心跳,真係救一命都係靠佢。有呢個功能就得,其他是q旦
帶口罩成日要打password
唔明點解唔好似ipad咁整指紋power button
高價收一部iPhone 13 Pro Max 512GB

咩顏色都收

PM我
由xs max轉買左12 ,覺得細機好夠
手已經算大但細機一隻手都猛猛緊😂
86%呀而家,唔知仲捱唔捱到多年
如果想用多年嘅,做咩唔拎去apple換舊新電佢?100%同86%電分分鐘差2個鐘使用時間呀
我92%都明顯有啲快
無apple care 點換?
D人話就算想俾錢換都要低於80%
可能平時我一番到公司就擺落無線座充,搞到舊電死得咁快?
無apple care 都係咁換,比錢要佢換。好似6百幾咁上下。你check check,
我上年xs 84%去換左,換完明顯好電好多。頂一年多啲,岩岩好
係咪都係要一年內換先6百幾?
總之過左保養期就600幾咁上下換電囉,比錢換之麻,家下比生意佢做喎
你同佢講,除左電損耗外,部機都慢埋,一定要換電,一般都ok

13係時候接力 希望有touch id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞