iphone 13 /pro max/pro 叫春區(2)

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
如果有120hz 即換
留名
我都仲用緊XS,部機除左入左兩粒塵,之前裸mon花左之外,部機仲健健康康好順。唔知13有無乜野吸引到人換傳緊新faceid帶口罩都解到鎖,心諗有無咁堅
XR壞faceid
要換唔
部 x 真係無病無痛 , 係嚿電雞咗啲
4g plan 都續埋再戰兩年
true 用緊iphone x部機冇跌過冇入水
個mon有日無神神綠咗
拎去天才吧check 又話硬件冇壞係部機老化
I B
希望唔好延期
120有咩用
由xs 嘅2700電,一野升到13pro max嘅4400電,見到個升副~真得~很興奮
希望無人炒貨
慢慢,唔使急,千祈唔好助長炒風
消費劵已經洗左成千
呢家仲炒得起既咩
啲人差幾十蚊都會炒
其實用120hz會食電好多
加上用5g會得返用4g 80%電量性能
唔好大電以為會勁好多,其實都係打個和
我唔打算用5g住,會繼續用4g plan先。同我工作需用,要長嘅續航,所以我會lock個mon係60hz, 我預計部pro max, 可以比到我一日任用而中間唔使再差電。
我分享下一個個人經歷,點解我對好電量咁執著。
前年身體突然有事,要入院醫睇醫生,兼入院觀察。
個一刻,係屋企一拎起個銀包同個電話就要去醫院。無咩時間比我準備咁多野。
個一次,我深深明白到,銀包同電話嘅重要性。電話嘅電量更加隨時可以救我一命。成晚係醫院,個電話嘅電量直頭係至關重要。
仲有有次去韓國旅行,成日影相拍片上網,又係啲電去得好快。好彩我用左battery case, 拎起即用。
頂左1日。
人嘅野好多突發野講唔埋,所以我好著重要好嘅電話表現同電量要好好咁平衡。
Btw, 大家可以隨便笑我60hz 係眼殘,56k上網就足夠。
師兄咪膠化個post
轉左用新moon,LTPO 會慳返5-15%耗電,再加埋大電左,新CPU(GPU再加強)
我諗都係唔會差得去邊
絲打 潮文黎
一定要12月31前買到,儲埋啲消費券就係等呢部
咁一定得,11月尾12月頭walk in都得喇
不過唔知點比錢呢,我想5000用消費劵,淨餘嘅用信用卡比,唔知得唔得
好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞