momo除左對波仲有d乜?

452 回覆
404 Like 235 Dislike
有無彩瑛同好

係咪痴撚左線啊成隊大部分都正走去追個男人婆

彩瑛正囉唔該

彩瑛

定仔
有無彩瑛同好

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

不知幾有個性 淨係IG睇慣硬照既人唔會明
因為momo入坑
而家都係白左同瘦左咋嘛 五官無乜變 一樣咁愛佢
有無彩瑛同好

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

唔知點解覺得佢rap得幾有feel
有無彩瑛同好

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

Kpop rap黎講唔錯嘅
有無彩瑛同好

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

Sixteen嗰時長期major
我覺得nayeon都好正
癲癲喪喪咁 好cute

Moremore

短褲都打底 不如唔好著面褲
momoring

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

彩瑛好正呀

初頭好似隱形人咁,而家好左好多...可能剪左頭髮多人留意左

BTW...雖然signal 好多負評,但反而我幾鐘意呢首歌.
比啲隊員試下唔同位,同埋重新分配過個比重...
彩瑛終於可以唱得多啲 ....momo又可以試下rap...sana同子瑜可以唱下副歌位

出道已經入坑
本身見JYP出左隊新女團就睇下咩料
之後見到個金髮既好靚
之後oh ahh power dance真係覺得好正

係可惜twice之後唔再去呢樣風格
中間有part power dance真係好正

之後開始追佢d野黎睇,覺得佢好傻好cute
同跳舞果時個反差正到

後尾睇番sixteen見到momo foul左
心諗唔撚係掛,JYP加果兩個人我個人認為係救左成隊Twice

冇子mo既話twice會唔會咁紅,我諗都可能未必

知音阿巴 果陣後入果兩個而家反而係團入面最紅之一 我果陣係睇出道mv俾金髮mo吸引之後睇返sixteen就入坑至今

same
睇出道mv個個fd唔係話子瑜最正 就係話大姐
不過點睇我都覺得momo最有魅力 吸引到我
之後先追返sixteen
嗰陣睇到佢比人foul好心酸
明明佢係咁努力

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

彩瑛好正呀

BTW...雖然signal 好多負評,但反而我幾鐘意呢首歌.
彩瑛終於可以唱得多啲 ....momo又可以試下rap...sana同子瑜可以唱下副歌位

長頭髮就話人隱形人
短頭髮就話人男人婆
但係佢係個歌手

利申:j緊

想知果位人兄睇開咩

彩瑛好正呀

長頭髮就話人隱形人
短頭髮就話人男人婆

屌 實搵到野彈既

彩瑛好正呀

長頭髮就話人隱形人
短頭髮就話人男人婆

屌 實搵到野彈既

彩瑛不知幾正
個陣link搭link連左去睇佢第一次個個live見佢駁左個長髮做surprise 比班fans睇就比佢吸引左
有無人中意彩瑛

https://lihkg.com/thread/267993/page/2?ref=ios
仲有唱歌好難聽
不得不正評
大愛MoMo
出道已經入坑
本身見JYP出左隊新女團就睇下咩料
之後見到個金髮既好靚
之後oh ahh power dance真係覺得好正

係可惜twice之後唔再去呢樣風格
中間有part power dance真係好正

之後開始追佢d野黎睇,覺得佢好傻好cute
同跳舞果時個反差正到

後尾睇番sixteen見到momo foul左
心諗唔撚係掛,JYP加果兩個人我個人認為係救左成隊Twice

冇子mo既話twice會唔會咁紅,我諗都可能未必

知音阿巴 果陣後入果兩個而家反而係團入面最紅之一 我果陣係睇出道mv俾金髮mo吸引之後睇返sixteen就入坑至今

same
睇出道mv個個fd唔係話子瑜最正 就係話大姐
不過點睇我都覺得momo最有魅力 吸引到我
之後先追返sixteen
嗰陣睇到佢比人foul好心酸
明明佢係咁努力

俾人foul果到真係 佢喊到好絕望

個樣咁正都話男人

想知果位人兄睇開咩

彩瑛好正呀

signal開頭覺得難聽而家覺得好聽 如果睇實力的話個人覺得彩同mina最平均 彩唔會點去搶鏡呢點幾欣賞 希望多d人欣賞佢
Twice連登第一勝 但俾人恥笑左十鳩幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞