momo除左對波仲有d乜?

452 回覆
404 Like 235 Dislike
負皮唔少 唔緊要桃有once愛

係咁架
Post名

內涵最重要
睇sixteen時見Natty同佢pk都好正

睇到我dislike natty

可憐既Natty
但佢個嘴唔撚掂喎
定延post首席痴線佬表示撐場

多謝首席痴線佬支持
出道已經入坑
本身見JYP出左隊新女團就睇下咩料
之後見到個金髮既好靚
之後oh ahh power dance真係覺得好正

係可惜twice之後唔再去呢樣風格
中間有part power dance真係好正

之後開始追佢d野黎睇,覺得佢好傻好cute
同跳舞果時個反差正到

後尾睇番sixteen見到momo foul左
心諗唔撚係掛,JYP加果兩個人我個人認為係救左成隊Twice

冇子mo既話twice會唔會咁紅,我諗都可能未必

知音阿巴 果陣後入果兩個而家反而係團入面最紅之一 我果陣係睇出道mv俾金髮mo吸引之後睇返sixteen就入坑至今
負皮唔少 唔緊要桃有once愛

公敵黎呀 話之你世界級都負你無誤 正多過負已經好好

多謝巴打安慰
定延post首席痴線佬表示撐場

多謝首席痴線佬支持

訓左了 唔好打搞人plz

可憐既Natty

可憐既Natty

JYP 弱智,比個未發育既泰妹參賽 根本就唔可能比個小朋友出道 而家搞到比成班泰狗anti
好想同MoMo瘋狂食野

可憐既Natty

JYP 弱智,比個未發育既泰妹參賽 根本就唔可能比個小朋友出道 而家搞到比成班泰狗anti

仲要foul走左momo搞到開頭都有人anti momo

可憐既Natty

好想同MoMo瘋狂食野

好幸福

可憐既Natty

可憐既Natty

Momo真係衰唔好彩 一直進步緊實力明明都唔輸俾major 只係挑錯人

可憐既Natty

有無彩瑛同好
有無彩瑛同好

係咪痴撚左線啊成隊大部分都正走去追個男人婆
Momo同Mina都好正😍😍😍

可憐既Natty

成團既形象都好差 間公司又唔做下野 拍段跳得激烈d既舞比人睇下洗底都好
有無彩瑛同好

係咪痴撚左線啊成隊大部分都正走去追個男人婆

佢係剪短左頭髮啫
唱唔到歌學人做歌手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞