momo除左對波仲有d乜?

452 回覆
404 Like 235 Dislike

有次event有member問once twice各自啱做咩運動 講到志效有once話舉重 之後見到志效個sad樣好心痛

好慘 明明已經瘦咗好多

明明好靚

因為身型 好多努力都被埋沒

好鐘意志效bb 其實我想講佢唱歌都好聽左 signal多左人讚佢 已經好開心

小隊係最俾心機果個

d anti話佢無料先練十年先出道 明明因爲佢太細個都關事

有次event有member問once twice各自啱做咩運動 講到志效有once話舉重 之後見到志效個sad樣好心痛

好慘 明明已經瘦咗好多

明明好靚

好鐘意志效bb 其實我想講佢唱歌都好聽左 signal多左人讚佢 已經好開心

小隊係最俾心機果個

話志效無料嗰啲真心on9
睇sixteen已經知佢實力係最穏陣嗰個

好慘 明明已經瘦咗好多

明明好靚

小隊係最俾心機果個

我覺得小隊唔係話好勁但起碼無乜失誤 十年練習生的自尊
好似無咩人鍾意大波隊長志效

志效媽媽第一

我都想吹奏小隊

繼續圍爐

繼續圍爐

繼續圍爐

未必嘅

繼續圍爐

未必嘅

應該有嘅

繼續圍爐

嗰陣好瘦
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

twice嚟香港定佢哋長注韓國
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

6月17 同18日 韓國有演唱會 好多巴絲打買左飛去睇 所以咪練定應援
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

6月17 同18日 韓國有演唱會 好多巴絲打買左飛去睇 所以咪練定應援

原來係咁
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

這些機會
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

這些機會

大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

其實都唔係好貴既 佢門票都係700到 佢兩次都咁岩撞正旅行 想去都去唔到
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

其實都唔係好貴既 佢門票都係700到 佢兩次都咁岩撞正旅行 想去都去唔到

計埋機票都差唔多千幾二千蚊 去到又買吓周邊
又冇幾嚿 除非認到手唔買周邊
如果唔係 三、四千走唔甩
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

又冇幾嚿 除非到手唔買周邊
大post啲人好pro
完全睇唔明佢哋做咩

你話應援?

原來係咁

我有錢就好我都想睇

又冇幾嚿 除非忍到手唔買周邊

屌 自
打極都錯

好慘 明明已經瘦咗好多

明明好靚

小隊係最俾心機果個

我覺得小隊唔係話好勁但起碼無乜失誤 十年練習生的自尊

小隊笑容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞