排球少年算唔算呢十年黎最屈機既作品

287 回覆
477 Like 41 Dislike
星海講勁撚多喎第三局早段佢救返黎
依套真心個個角色都好健康大家都競爭關係,但同時大家都係朋友,互相進步,關系全部係良性
9成運動漫一定有一兩個好toxic既強者係反派,目中無人,連隊友都睇睇唔起但依度真係無
又係呢條廢片,同人地中場9掟入波之後同你講做到有乜分別你咪比賽用
仲有講到盡咪係9推version,你叫佢去到最高點停黎睇下,根本現實係冇可能嘅野排球撚最中意用呢條片打飛機
入樽仲垃圾
因為呢套野 奧運睇左勁多男排比賽
發覺 屌你好睇咁多既
邊撚個以前成日話女排好睇d 男排觀賞性差
入樽係垃圾既話 排球真係衰過舊屎
一直想知前小巨人同翔 會唔會見面
淨係睇動畫版
有!
快啲睇漫畫
話男排觀賞性差嘅最大原因應該係因為中國男排屎過女排好撚多
電視啲愛國旁述打唔到J
9成9運動都係男好睇過女
N年前睇過棄咗,而家睇咗幾頁討論想由頭煲
Cctvb 唔撚播男排,因為成日俾人炒
但有幾次咁啱睇過,有氣勢過女排好多d開波勁有力
可惜EYE SHIELD 21唔係呢十年嘅作品
唔使喊 兩舊屎
屎定垃圾 諗定未呀
屎唔係垃圾? 定你食開?
究竟全國大賽邊個贏
睇啦你唔會後悔
一次過追唔使等連載
犬伏東/一林(唔同譯名)
得個名冇再講
可唔可以解釋下邊到垃圾
證明你冇認真睇/學唔到作者想帶出嘅意志,拎唔拎到其實對佢地黎講真係冇所謂,稻荷崎嘅banner都己經大大字寫住"向回憶說再見",上次大賽係全國第二咁又點?如果佢地之後不思進取原地踏步,最終只會被取締,最重要嘅係佢地比昨日進步,每日都挑戰自己.

就算佢地拎到冠軍,咁又代表啲咩,縱使在這場大賽中得到優勝,強者必將被更強的強者討伐。唯有挑戰者,有權利獲得勝負的路標,以及背後龐大的經驗值。今天,作為敗者的你們,明天會成為什麼人?比起優勝, 不斷進步及勇於挑戰自己才是對於角色(以至作者想對讀者們說的)最重要

利申 因為呢套野,我決定每日挑戰自己去每日認真做gym同讀書, 由當年死肥仔溝唔到女日日俾人笑,gpa又唔過2,到而家減肥成功變大隻佬同gpa個個sem爆4,所以我想講呢套野真係我生命中最緊要嘅漫畫
排球少年好睇好多
犬伏東贏井闥山咋,冇贏到最後
一林就贏梟谷攞冠軍
咁人地岩岩先睇完第一季
都未講到咁入你咁快同佢講稻荷崎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞