MyRadio Hong Kong 討論區 (2)

197 回覆
8 Like 10 Dislike
台長 PAY床開左 有冇人JOIN 講下有咩特點
88蚊普通會員,暫時可以聽神秘之夜
88都可以
仲pay咗188添
司徒文進弱智真係唔係扮
依幾日聽佢同台長講俄烏
條傻鳩成日無啦啦中二病發作
聽得出台長好尷尬
佢啲爆發幾正啊
另一方面講 唔使聽到似上堂講書咁
講開又講 幾時會搵張三講下緬甸
雖然而家重點就當然係烏俄
唔得喎 $188先聽晒
https://www.youtube.com/watch?v=fPR2KJCOrqw

睇返舊片, 其實都只係九年前既神秘之夜
紀陶同台長都好後生
最新個條片, 佢地兩個都老左好多
正?… …
九年前 2013
到而家經歷左幾多野
會變都係合理
再講
2020-而家
佢有喜感 令觀眾(至少係我)有代入感
其實都係
呢幾年香港人真係經歷左太多
唔單止台長, 身邊人同自己都老左好多
無純聲音版有啲煩
https://www.instagram.com/p/Ca6ExuqPyuw/?utm_source=ig_web_copy_link

教主今晚會唔會講
蔡ENGLISH算唔算人血饅頭?
毓民成日叫人訂閱 話要上到30萬訂閱
我醒一條橋比佢 只要佢照做 我包佢即刻50萬訂閱
就係開全新一季毓民會客室,然後嘉賓名單如下:
第一集 蕭若元
第二集 梁振英
第三集 黎智英
第四集 鄭經翰
第五集 黃洋達
第六集 鄭松泰
第七集 陳健民
第八集 陳雲
第九集 梁國雄
第十集 靳民知
第十一集 湯家驊
第十二集 馮煒光
https://www.youtube.com/channel/UCMmPR7FK9kL-LSVWSZfheEw/videos

梁錦祥工作室
異靈異異 神秘之夜
PS. 仲有呢個網

http://mysticnight.net/
2022 April 06 毓民特區》
/黃毓民
「賊婆」冇得留低,對於毓民來講係意料中事。共產黨唔畀佢連任並非順應民意,而係佢喺「習帝」下旨「穩控疫情壓倒一切」之後,香港特區疫情海嘯式爆發,用中國嘅政治術語就係「打臉」,即係摑咗「今上」一巴,如果咁都有得連任,「習帝」權威何在?呢個係「賊婆」冇得留低嘅近因。
不久之前,中共政治局委員李強被免去上海市委書記之職,就係因為上海疫情突然爆發。李強係上海市第一把手,中共權力核心政治局廿四個成員之一,都被習近平以抗疫不力為由拉下馬,今年年底中共二十大改選,睇怕連中央委員席位都不保。相比之下,香港特首林鄭月娥不但無法「穩控疫情」,抑且使「中國香港」這一塊只有一千一百平方公里嘅彈丸之地,在短短一個月之內,染疫人數超過一百萬,成為世界之最,罪該萬死,而家畀你以「夠鐘返屋企」做借口體面下台,等你做埋呢個任期,六月三十日二十三時五十九分先至執包袱離開「禮賓府」,呢一個史上最仆街冚家剷嘅中國地方領導人,係咪好應該對「偉光正」嘅中國共產黨叩頭謝恩呢?
至於香港人,政治立場不分紅藍黃,人不分男女老幼,都係「賊婆」五年特首任內各種惡行嘅受害者,佢嘅所作所為,令到香港百年基業一朝摧毀,可謂罪大惡極,萬死不足以蔽其辜,冇得連任真係便宜咗佢。走咗個人人皆曰可殺嘅「賊婆」,唔夠三個月就會出現一個「黑警特首」,香港將會成為名副其實嘅「警管特區」,警權無限大,港人嘅基本自由權利會被進一步打壓。
今(六)日上晝,「中聯辦」分批約見選委發出最新指示:李家超是中央唯一支持的特首候選人。晏晝三點鐘李家超宣布辭去政務司司長職位,等待國務院批准及免職後,正式公布參選。今早現身「中聯辦」嘅包括「全國政協常委」唐英年,佢喺二O一二年畀梁振英陷害,搞到特首夢碎,而家見到呢個望之不似人君嘅李家超,可以「一人欽點一人參選」,然後七月一日「水鬼升城惶」成為「新香港」領導人,會唔會別有一番滋味在心頭,慨嘆時不我與,生不逢時呢?
今日奉召聽指示嘅選委沒有說不的自由,只有齊聲歌頌「深慶得人」的自由,離開「中聯辦」,還要面對傳媒眾口一詞稱讚李家超,話佢係最佳特首人選。梁匪振英頭號打手張志剛,之前不斷為主子「翻閹特首」造勢,今日第一時間撲出嚟話支持「黑警超」。做人做到咁,真係唔死都冇撚用!其他選委包括啲所謂政黨領袖,同埋工商界代表,人人忙不迭表態支持特首只有李家超「一人參選」,而且明確表示會動員所有選委支持。
喺中國做共產黨奴才,好多都係身居要職,雖然係俯仰由人,但係至少有財有勢;喺香港做共產黨奴才嘅奴才,好似一千五百個選委咁,來自不同界別,有工商界、金融界、專業人士,亦有勞工基層代表,又有立法會議員同埋政協委員、人大代表,身為特首選舉嘅選民,連提名、投票嘅自由都冇⋯咁同被剝奪政治權利有乜嘢分別呢?做奴才會畀人貼上「走狗」標籤,咁做奴才嘅奴才,連「走狗」都不如,尊嚴掃地,試問何苦來哉!

台長
教主話拆開咗香港依邊之後,台灣嗰邊會有新節目,唔通爛咗尾
應該有嘅,trailer見到外景節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞