歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(67)萬惡嘅dc9不得好死

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
pass 左嘅大家自己去 sheet 到加番自己個名先
整合番各巴絲FAIL PASS LIST
可以自己更改

特別感謝狗公/官153及豆爸整合依個list

考牌官整合
大家講下遇過咩考牌官同埋感想:
309:老+高+瘦, 聽講幾好人, 易PASS, 但俾佢肥左"太接近物體"
176:呢條友超串, 一上車師傅已經叫我小心D, 點知真係俾佢肥, 明明用左一次3波, 佢好似趕住投胎咁, 又話做乜唔用3波?
194:呢個好人, 有同我打招呼, 係卷髮, 雖然戴住口罩, 但貎似林作, 佢俾我PASS呀
168:四眼暗瘡仔,師傅叫我醒水d,話佢揸得好嚴,講野成部導航機咁,但我就係佢手上拎P,之後師傅話我係佢第二個學生係暗瘡仔手上拎P喎
156:奪命金 白色溝黑色頭髮 兩樣肥晒 人渣無人性 完
186:係KILLER, 做最安全既決定都肥你, 因為你冇把握出現一秒既機會
182:雖然臨尾肥左,但佢都算nice………
179:pass我,呢個超級nice……考果時完全無壓力……
175:考輕型貨車,正正常常
308:考中型貨車,佢戴左口罩講野,真心聽唔到佢講乜。問多兩問,佢就發火,然後我肥左😑但師傅話佢好鬆手。
309: pass左,算晤算特別好人就晤知,但佢好既係晤會成日打開份野剔剔剔,係到某一兩個燈位一次過剔
197: 呢個好似新官黎幾好人 上車就講早晨仲好有禮貌, 但佢全程都望風景😂佢冇乜望我渣車番到去
181:正仆街
208:語氣幾溫和態度好好,好少打開份野剔剔剔,搞到我零緊張感😌
係有一次過架的士(貌似死車)過到一半,點知佢開車,我就即刻放油俾佢行先再慢慢入返正線,跟住佢遞手示意我睇下:做咩咁心急呢🤣不過最後都 1️⃣✅pass 😂
176:出名好考,如果肥係佢手真係要檢討下
192:好官,考時唔多寫野,令身邊我唔多感到壓力,佢呢D我估係,喜歡睇哂全程先再俾分
210:有禮貌 但killer
153:寸嘴到仆街,又kill,鬼唔望你俾人打,屌你老母
215:好官,幾好禮貌,喺佢手上pass丙
58: 好nice 有禮貌 pass曬兩part
166:好嚴 老人 講野陰聲細氣好恐怖
191:幾型 不過係咁R手毛
153:寸嘴到仆街,又kill,鬼唔望俾人打,屌你老母
153:先幾有禮貌 指示路線語氣温和 無講其他野 會不時攞起本簿寫
215:好官,幾好禮貌,喺佢手上pass丙
184:死神
311:我同個fd都係佢考,好撚串,搵位肥你,呢條友不停咁係到口upup話我唔望, 真係唔望架wo, 我明明有望, 咁考考下塞車停左係度, 佢都可以不停咁係張紙到唔知剔乜9
206: 後生幾靚仔, 態度正常語氣好正經, 行車期間講路線好有中氣, 但係每次入灣都會好大動作坐直個人準備踩braek, 搞到都有少少壓力以為自己太快。最後自己衰on9唔關個官事
163: 戴眼鏡毒毒地, 上車講完早晨基本野就冇乜點出過聲, 就咁坐係旁邊冇乜壓力最後pass, 聽cfu講幾好人
168: 戴眼鏡瘦, 考強制試, 講野語氣冇高低起伏, 好似仲緊張過考生, 講野有少少甩咳
167: 一開始講野嚴肅得黎又有小小搞笑, 但係考落又幾好人, 考緊途中打完8字話我打得幾好, 但係佢架車成程都好貼我, 轉灣差唔多貼住咁轉。
190:幾好人,比佢提話路口無車做咩唔出(元朗考表示單程路出去撞正的士交更,好難講係咪真係無車過緊嚟) 唔會成日打開分紙係咁剔剔剔,路口位先一次過
187:無大剔都fail?!(from 廢柴)
188:個官比我感覺好差, 機械人咁講野
767:中年男人 講野語氣正常, 唔多講野托頭,本野無打開過, 考完粒聲唔出就走
183: 聽講幾好人, 易PASS, 但俾佢肥左"太接近物體"/擰頭/天殘腳
217:新官超好人, 考試緊張開左追悼會提埋我比油
180: 講嘢正正常常幾有禮貌
219:女考官

預祝某巴釘牌重考一take pass
放大釘牌兩個字好啲
又恰人
如果要我重考,我都未必可以再合格..
真呀⋯⋯屌
P牌痴撚線
希望平平安安可以去到11月甩P
現在都係keep住一個星期揸一次
P牌仔同打魂系game一樣咁脆弱
又唔可以犯錯 俾次機會我啦屌⋯⋯
今日我得閒,我有份推㗎
咁唔講佢係邊個,咁知唔知衰乜啊?
Cut 雙白?衝紅燈?定超速?
聽聞衝紅燈都死啦
仲有啲車cam撚 篤灰都死
師兄弟返哂黎
哪有
快啲更新個banner
我che你
You
1083你
Slow
以前兩日一個
全中
有人等緊收信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞