歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(67)萬惡嘅dc9不得好死

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
考完啦,就係考果時緊張,考之前反而無咁緊張
未考之前都有睇呢個post
今日考完元駕宏業東街,肥左丙部,要入黎留個名
圖1係實線一定要停車喎
圖2果個位雖然唔係實線,但係左邊死角又難睇,右邊又隨時有車衝過嚟
讓線位仲要係暗斜,既然要顧咁多嘢,果陣師傅教落不如停一停拉手制好D
睇清楚安全先再出

調頭係吊極力子控制車速,但我都會用埋brake做微調
抽快期抽中油塘
上左6堂 四山街線都轉唔好個迴旋柱
我快期中油塘 30號考 暫時上左一堂
明白明白,因為我一直學都係只用極力子...無用brake 輔助
師兄路試衰左d乜? 今日考幾點? 我今日模擬考試都係考宏業東街
一樣我考4點,我估個官趕收工
今日兩點半呀,出黃格個路口俾個官dup 低左
轉緊灣中間有架車好快黎緊,跟住就衰在
考mock exam 都好地地
即係球場左轉入去黃格前果個路口?定係出黃格轉灣果時左手邊有車黎緊?

師兄唔好灰心,考試除左技術,運氣都好重要,請問補考而家排到幾時?
出黃格左邊有車黎緊,轉出去個陣睇左兩邊都冇車先出
轉到中間位俾考官dup 停
可能望得唔夠遠,同埋冇補過鐘,感覺操控架車都唔係好純熟
我未報重考排考期呀,cfu 陪我去counter 問,話好似排到下年九月
操多d
唔容易
快期大法好
多得樓主祝福先要考第二次
即係未得 如果你無打錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞