台灣電單車交流區

140 回覆
0 Like 0 Dislike
sym t3
最廢既黃牌

依家T2 251賣16萬台子又有abs又幾抵屌

最on9係限量呢,自己打跛自己隻腳
sym t3
最廢既黃牌

依家T2 251賣16萬台子又有abs又幾抵屌

最on9係限量呢,自己打跛自己隻腳

擺明搵左之前買左T3同T2 249啲人笨,一早賣16萬實大把人買
返香港會唔會想繼續揸?
無電單車牌得1,2牌 去台灣租電單車點玩法?

無撚害人啦,個撚個新手車手上身
想問有電單車p牌租唔租到
定係一定要等1年轉左國際牌先

認真冇經驗真係唔好係台灣揸電單車,啲台灣人揸車係痴線既
想問有電單車p牌租唔租到
定係一定要等1年轉左國際牌先

要有國際牌先得
冇牌車行一定唔會租俾你

台灣人出名揸車快
返香港會唔會想繼續揸?

鐘意揸電單車既我一定會買,反而46就有需要同可以負擔先買,因為46係香港唔係必需品係奢侈品
返香港會唔會想繼續揸?

鐘意揸電單車既我一定會買,反而46就有需要同可以負擔先買,因為46係香港唔係必需品係奢侈品

香港交通太方便,車唔會係必需品

台灣人出名揸車快

啲人打左燈係可以cut右

台灣人出名揸車快

你渣個陣見路口就唔好再加油
好多撚樣沖出黎柒
重要唔撚睇路
啲廢老好興架
好似沖出黎比你撞撞撚完等你養佢過世

台灣人出名揸車快

好多撚樣沖出黎柒
重要唔撚睇路
啲廢老好興架

d廢老真係好撚痴線 唔撚識睇路 架車d燈永遠都係裝飾品
mk仔雖然係移動式神主牌但起碼都識睇下路

台灣人出名揸車快

好多撚樣沖出黎柒
重要唔撚睇路
啲廢老好興架

d廢老真係好撚痴線 唔撚識睇路 架車d燈永遠都係裝飾品
mk仔雖然係移動式神主牌但起碼都識睇下路

都戈頭近,畀你撞死仲可以幫d仔女孫賺返一百幾廿個,仲洗睇路咩
想問一下台灣啲超速相機多唔多?
同埋點罰的?
同埋點罰的?

主要幹線一定多,影到相會寄單比你罰錢,通常會隔好耐先寄,不過如果你租車就一早番左黎
同埋點罰的?

唔過60就得
台灣啲相機鳩下鳩下
有啲得有啲唔得

同埋 無移動式相機
姐係唔怕天橋底下面有人影你
因為之前台灣人過會影響私隱
所以廢除左
返香港會唔會想繼續揸?

番到一定揸,睇啱CB190r,平平地16ps夠玩了
同埋點罰的?

主要幹線一定多,影到相會寄單比你罰錢,通常會隔好耐先寄,不過如果你租車就一早番左黎

你精佢都唔笨,租車要比按金,過三個月先寄返比你
返香港會唔會想繼續揸?

香港得好少地方揸,鹿頸,深淺赤石,大帽山,冇了
返香港會唔會想繼續揸?

香港得好少地方揸,鹿頸,深淺赤石,大帽山,冇了

香港唔似台北十字路規劃,
快速路多而轉線位急,
渣大cc比較岩

去台灣揸揸海岸線超爽
當年喺高雄出發揸去花蓮,揸左8個幾鐘,屎忽都爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞