阿富汗女人要著嗰隻burqa係眼都唔露得

433 回覆
1368 Like 20 Dislike
佢哋點揀老婆?
地理氣候當然有關係啦

但宗教原都有關係嫁

開放d既基督教都會矇頭,我諗可蘭經都會有經文要求女人要包頭

哥林多前書:

5 凡女人禱告或講道,若不蒙著頭,就是羞辱自己的頭,因為這就如同剃了頭髮一樣。

6 女人若不蒙著頭,就該剪了頭髮;女人若以剪髮剃髮為羞愧,就該蒙著頭。
90%指定婚姻
真係好似
紮腳同束腰係「靚」喎 個個爭住做
burqa係完全抹走女性象徵 變成黑色一嚿嘢
兩樣嘢嚟
香港人有國際視野係最大既大話
拜登都係
鬼佬:屌你,咩鳳爪牛肚呢啲野都食真心on 9
香港人:屌你,咩龍虎鳳狗肉都食,on 9
阿富汗女人:屌你,祖先到而家都係咁著,d西方女人痴痴地
Feel到靚女都變到好臭
你講得係好啱
不過阿富汗人祖先又真係未必咁着
原教旨伊斯蘭歷史都只係大約一百年
近代由埃及同阿拉伯開始先再傳入
ksa應該唔算多恐襲?
耶穌教同伊斯蘭教咪都係信一撚樣嘅嘢伊斯蘭都有耶穌有聖母Mary (伊斯蘭叫Maryam bint Imran) 都係virgin birth 只係喺伊斯蘭教入面耶穌係其中一個先知 唔係神嘅兒子

呢啲Abrahamic religion 成日話信天主信Allah 根本就同一條友嚟
拉登曾經都係美國捧嘅抗蘇英雄
好撚臭
正常,怕啲女眼淫
男人都可以咁著
係女廁搵件未結婚又靚ge 來性戰強姦
之後就可以強制娶左佢

金鐘仔唯一出路
伊斯蘭就係中東基督教類似破壞聖像運動趨勢引起嘅宗教改革
你可以甚至話原本佢哋唔少都係一神論基督徒 不過覺得東羅馬基督教唔清真 正如馬丁路德覺得羅馬教廷唔啱要點點點咁
記唔記fury最後射bred pitt個sniper
條友真係鳩up師
鳩up當呼吸咩大波無靚女都講得出
猶太教東正教回教天主教新教都係信同一個神

好似香港個個黑社會都拜關公咁
原教旨主義的伊斯蘭教徙表示可蘭經話女人露塊面出黎同裸體冇分別,所以一定要包都實。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞