阿富汗女人要著嗰隻burqa係眼都唔露得

433 回覆
1368 Like 20 Dislike
痴線 真係靠把聲認人
同酷刑有咩分別
冇錯,南美都多鬼國

真係亞非拉鬼國聯盟
耶和華安排佢地戴架wo
回教邪教
好慘
明明咁多女權撚
但佢哋只識係無聊嘢鳩叫
真係女性受壓益嗰陣就唔知去撚左去邊
欺善怕惡
女權閪見到極權即刻跪啦
把聲好溫柔
真係唔撚明點解咁多連登仔喺度嘲笑阿富汗人?有乜好笑?如果阿富汗女人一出世就被塔利班洗腦嘅話,至少佢哋唔會覺得痛苦因為佢哋會覺得係理所當然。但係佢哋經歷咗20年嘅啟蒙同自由,依家要返去封建時代真係好撚慘,因為佢哋會知道呢啲痛苦唔係理所所當

將心比己,依家港共要我哋返去冇民主嘅時代我哋都覺得慘啦,做乜鳩喺度笑人哋唔反抗抵死
叫佢地個傻閪真主食屎啦
睇返土耳其世俗化,真係超前一百年。

「在法律中明文強制不准婦女穿戴蓋頭面紗、廢除一夫多妻、確立離婚制度、保障婦女在教育就業參政及財產繼承的平等權利。

1934年修改憲法,婦女21歲擁有選舉權,30歲則擁有被選舉權,這項舉措甚至比許多歐洲國家更早,如法國和瑞士。

1935年大選後,十八名女性國會議員加入土耳其國會。」
你沒加拿大公民護照 也和我一一樣 都是下賤狗奴 快來頂禮膜拜五眼/西北歐護照持有上等人(哪怕是乞丐)
俾連登仔統治都要show樣啦
唔係點知邊個靚女
啲豬西就送俾啲罪犯
咁樣朦住,係男定女,入面揸刀揸槍都睇唔到
真 因為夏天真係好撚柒熱
係入教堂先要包頭啫,信唔信教都要!
欣宜咁撚樣都扯唔起啦
咁做都係保障返啲豬西啫
香港包到咁,俾黑警打死咗喇
同意! 我信輪迴,今世做過乜,下世會係相反
唔係我黑心,英女皇今世享盡榮華,下世可能係非洲做雞
講緊你
但其實本質上係冇錯

你可唔可以乜都唔搞就咁拎條撚出來賣錢?唔可以

但女人唔好話就咁拎塊閪出來已經可以賣錢
而家呢個時代係影幾張相已經可以賣錢做電子雞

而同一般貨物產品一樣 同樣會折舊 好似前年買既iphone今年已經唔係果個價

女人都係 得新款果幾年賣得貴 人老豬黃後就唔值錢了

所以女人同產品係一樣具備好多相同既特質
某啲伊斯蘭國家嘅人想召妓
但女仔就通常做唔到
所以就地下召募男童少年畀佢地屌
當中可能有啲根本就gay
佢地信同一個神 只係唔同叫法
同埋聖經講過女人都要head cover
好多時基督徒為方便選擇性唔跟聖經
本質大家都係極權+父權 不用分得那麼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞