江旻憓 正式出面 支持建制派

541 回覆
3280 Like 110 Dislike
李卓耀就真黃喇
咁又點mirror 夠幫支那鬼國籌款
提議Ming閪趁612收皮前拎番廿萬
其實都可以停止ff好多人ff佢係黃
2012年成功考進美國史丹福大學,修讀國際關係學士學位[2],其後在中國人民大學攻讀法律碩士,2021年9月將入學香港中文大學法律博士課程(J.D.)。江旻憓曾表示在史丹福讀國際關係時,已希望日後能夠加入聯合國工作,曾到瑞士參觀當地的辦事處。

未讀JD,已經痴埋去law soc啲人到鋪定路?
藍條毛咩
身處高位無撐警無護旗根本已經黃到仆街
唔可以同無包袱嘅普通人比較
佢地一被抹黃嘅話就會好似何韻詩咁全面封殺
港共一定係咁迫社會名流表忠
間中權宜之計做踩少少界親建制嘅野係必須
否則好難繼續維持現狀唔被迫奶共保留返唔表態嘅自由 而又繼續生存到

到鏡真係護旗你先講啦
佢只是小孩

點樣同樣道理
藝人既價值在於觀眾人數完全唔商業化既香港運動員關你觀眾撚事?
又比佢過到境
讀完都三張野,呢個時勢都係撈商業搵真銀唔通為公義,識人好正常丫
Wilson 好可愛
江baby 一定睇咗 cast away
每次見到你留言 就知有笑話睇
佢唔係捐星火咩
明明條友紅撚到出汁
藍乜撚
人地就係鋪緊路做奧委政協.......etc

佢老母係有錢上海婆,同中共咁多connection
好似連登仔咁貼地
重可以去到奧運?
你邏輯一樣咋嘛 藝人開到聲話黃既 間公司即刻cut晒所有廣告贊助商 咪一樣斷水喉
名校生好多會練簡體,5*同5**嘅分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞