江旻憓 正式出面 支持建制派

541 回覆
3280 Like 110 Dislike
跟本班人都無睇過19年江B d 片, 佢為左香港局勢都喊左好多次, 雖然我都唔可以一口咬定當時佢係黃定點, 但係唔會因為呢少少野影響對一個咁成功咁正面既人既睇法
係呀

Make it easier for you

反mirror=五毛

我=反mirror=五毛

總之唔撐傻閪鏡嘅就係五毛丫嘛

明嘅

話之佢幫譚仔幫老麥賣廣告

總之我反佢就我5毛啦
呢班鳩頭律咁快就想痴埋江b度
了解哂兩邊角度同立場有咩問題
班YC 輸到唔敢面對現實嘛
江小姐經理人公司老闆係紅底嚟𠺢,元朗鄉黑。
我理
好中意ff後生=黃
呢啲人,係專登咁樣寫製造資訊混亂㗎。

因為絕大部人會俾呢類似是而非嘅文字影響,出現先入為主嘅印象。之後啲人點解釋點討論都已經唔重要,因為總有人望完呢幾句就算,唔會睇倒之後嘅指正。

呢啲係傳播學、心理學嘅技巧嚟,當然用喺正途定歪路,就因人因事而異啦
唔關階級事
所有運動項目都靠政府出錢/場地
政府揾你做show無得唔做啦
其實靚咩?
中文作文+綜合5**
成個中學生涯都堅決唔用殘體字
唔明啲人用嚟做乜,差得嗰幾筆
寫埋啲肉鬼酸嘅殘體字,又唔係快幾多,練下個腦轉快啲好過啦
靚 有氣質 有高度
連登不嬲多雙標狗
如果係樣衰一早屌
見咁多暴徒搞亂香港喊
我話佢黃就係黃
unfollowed
支持佢個班 咪同鏡粉一樣姐
清泉黎,真係幾靚
人地有錢可以專注做自已野不聞世事你吹咩
連登仔咪又係ATNA,算罷啦。

唔少黃藍,最係咪又係利益面前跪低。

藍:大陸落嚟廿年,個仔DSE成績低分,諗住重讀或者去英國留學,但唔準個仔考公務員同警察
黃:去海洋公園、聽Kkbox、打switch、行IKEA

結論係晒9氣,留番淡氣走資勞役賤民,晚晚屌爆班臭G,全力幫班廢老約打科興,VPN舉報翻牆5毛好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞