江旻憓 正式出面 支持建制派

541 回覆
3280 Like 110 Dislike
究竟有人講倒,喺邊度有人強調/幻想佢係黃未?
反而似係,呢個post成個議題係憑空幻想出嚟多啲wor
做到呢步直頭可以叫藍啦
原來靚真係大晒
又唔係好似杜tb咁幫香港拎獎牌
喺CityU讀個個program
不過唔理啦屌好煩,得運登會咩都政治行頭
兒登黃衛兵=賤種狗
don’t fucking care YC lahhhhhhhh
兒登黃衛批鬥撚,煩到傻閪咁,乜柒都要鬥on99, 理閪佢地咩,係佢地眼中,你唔大叫光時就等於假YC;你唔3餐都食黃屎店就係藍,

佢地現實咪又係理唔到,仲要一比人兇就:sorry sorry 我嘅我嘅🙏🏻🙏🏻🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
由細到大都好憎支那
你唔抗拒唔代表我接受到殘體
最後搞到真黃個d人唔敢再出聲,因為連衛兵賤種狗一定要人地高調大嗌光時&日日Po ig tag黃店先算黃見乒乓波so為音都比鬥黃撚叫紅底藍絲我就想笑死搞到人真係黃轉藍,連登仔好野
比人查身份證就sorry sir
笑死
唔係想judge黃就係衰,但有時真係比d extreme YC煩撚到唔敢再做黃,好撚無面,見到d人咁樣撚漫無目的亂咁批鬥人,好撚醜
真,秒 連衛兵鬥黃撚好醜
連衛兵批鬥撚:好嬲好嬲!我要繼續用鍵盤噠噠噠噠噠拯救世界
撐紅底咁撚支那狗賤
日日屌江旻憓個臭閪
仲有咩,好似無啦,不過not a problem la, 唔需要學個d兒衛兵批鬥鬥黃撚咩都judge人,唔係個個都要高調先係好人可惜班友唔明 好蠢
小江(狗官)
最中意睇佢講野
好撚得意
我只在乎江忞懿
唔好加個"地"字
去到90都仲係考緊CE AL, 撚有"我地考AL時係要學寫簡體字"
算啦 班傻閪鬥黃撚係鍾意打鑼打鼓話俾人知係黃先得

好彩不嬲唔自稱黃絲好撚肉酸
真,19年真係pure YC, 但依家真係不了,佢地做d野太撚醜太撚肉酸,認自己YC真係好無面
藍唔藍就唔知,但一定係大愛左膠撚
一早話左佢係藍絲
離地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞