[傳奇9號!!!] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
吓 Dumfries RC咁平

阿仙奴呢啲唔去爭下都幾傻閪
Trevor唔同既係佢係法甲好似係常規正選

但我覺得第四中場對隊波係重要
1) double 6 個位對杜曹個陣好重要,press point, recovery, link up 都要用盡呢兩個位

2)始終毒毒傷底 + 三個球員都好唔同類型,傷左件就要插喉,但個實力又唔可以同我地三個正選差太遠

3) 都係果句 去到季尾如果正常發展我地好多比賽 3個正選賽力既人輪換2個work rate勁高既位好撚chur,隻moriba我唔覺得可以擔大旗住
屌你老母日日就同花子奧寶係到主人主人
但我覺得第四中場對隊波係重要
咁你又撐切狗,佢做撚到以上你講個啲野咩?

所以咪要靠杜sir評估下岩狗得唔得
唔得就買
佢最清楚double 6需要乜
我控制唔到

上年12月個場輸咗之後,我當時日日比我幾個阿狗朋友笑
笑撚到我同佢地絕咗交
真係有PTSD

之後上季季尾狂攻之下輸0:1
我係屋企喊到收唔到聲
然後病咗入廠
我同你理性討論緊
我盲撐切狗

同埋我一直都覺得切狗吸收能力唔高 佢要時間pick up個踢法

佢physically應該100%返曬黎
要佢每場10公里都冇問題
佢個問題係未識踢個double 6 所以之前係到鳩下鳩下

如果杜曹覺得切狗係可以執到既
實力黎講一定>岩狗 touchme呢啲
ok sor
話撚左all loan
仲話艾馬狗賣到€25m
家陣€5m都冇
都叫有15m option to buy
望佢好似Tomori咁打上正選好過
入廠
終於認係阿迷
不過閪女人係學精左既
早多半個月散走d人
唔係好似上季 借都冇人要
啱啱又中武肺
佢又要啲時間recover

我真心對切完全無哂信心
就算top fit嘅佢,skill set都唔適合打double 6

岩狗起碼防守底
如果佢啱洗,上場都可以穩陣行先

出切狗
佢啲防守積極性/防止企位我怕中路比人打到穿哂
好撚好笑咩屌你老母
傻鳩薯條
認真
你不如去睇下車仔
有冇啲mental health 活動睇下幫到你
話晒都叫股東
火ching真車迷
撐隊波撐到有病
其實係 但佢叫做係有推進能力+end product
算係provide到另一樣野比到球隊

講到尾都係杜曹點揀
但我覺得唔洗反佢反到要屌走佢
呢度有冇ching有睇開之前chalobia法甲打中場啲波?
球皇片好似幾勁
追完po
屌你nic狗癲到
其實做節目做到咁
好似做小丑咁
你特登打錯細殺?
見你過你改佢做bia好多次
佐狗係咁讀
鷹鷹幾時開疪牀
睇鷹好過睇埋晒啲咩體狗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞