[傳奇9號!!!] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
開po啦屌
https://www.instagram.com/p/CSuPJunscV8/?utm_medium=copy_link
隻兩米龍個樣好似啱啱打完十次飛機咁
諗緊咩topic
Emerson真係done deal咩?
又話拿記出手 佢本身想返意大利
Lyon已經係齋loan
仲想點
拿狗不嬲麻西煩
個陣沵都搞左好耐
Fab

Fiorentina president Commisso about Vlahovic and Atléti, Spurs and Man City rumours: “I don’t know what’s gonna happen but I’m planning to keep Vlahovic this summer, I want him to stay. But if we receive a bid for €100m, I’ll think about it”, told to Ansa. 🇷🇸 #THFC #MCFC #Atleti

睇完上個po nic條片
先知佢咁鬼躁
Genk 又係抵撚死
早d磅水咪唔洗俾馬賽hijack
有預感盧sir會失敗 之後變袋底泥
可能marina唔想同意甲deal

明知會last day壓價
不如早啲送走隻搞埋其他野
仲有勁多人排緊隊走
目前似乎都係睇同拿狗傾成點
乞衣米蘭要baka又係借
到頭來呢班垃圾又係冇個賣得出
艾馬狗都賣唔出姐係之後果d都係借借借
我淨係想知幾時賣到開心狗同買苗狗
嗰幾個夾埋份糧都好多錢下
借走唔使出糧咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞