[傳奇9號!!!] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
想知疤仔同飲水
英撚雙子星
親車話以飲水年紀同佢份糧 未有球會對佢有興趣
Emerson Palmieri is set to join Lyon on loan and there's an option to extend his current contract by another year in his deal so his Chelsea contract will now run until 2023. There's talk of an option to buy at around €15m. #CFC
咁marina續唔續
會續到有球會肯買/借為止
原來柏度準備去拉素同沵聚舊
羅馬去拉素都得?
痾窿
窿撚完買觀迪未 屌你俄雞
根據我尋晚理性分析,今個星期應該唔會出手落bid
Option to Buy姐係講經
可唔可以copy果段黎
可能miss左
我尋晚難得控制得番我啲人格
係post尾發表咗好多理性分析

你等等
其實講咁多個,我覺得只有Ampadu可以試打六號位
佢係Wales都係打中場
我估杜狗呢個星期都係會係訓練度評估下佢先
再決定買唔買中場
始終Tchouameni應該放低30m就可以輕鬆買走(要買就下星期就要行動, 拖到deadline day又係麻煩)

MM RJ唔洗講,無謂擺錯位
Trevor啱啱先踢得掂中堅,叫佢又要轉位重新適應都係玩鳩佢
切狗打六號位係災難,攻防都係
/
買Kounde最大問題都係Zouma
其實大家都知60m歐羅就買得走

但高層應該好想player swap
順便清走Zouma

如果Zouma肯去西維爾
我諗已經官宣咗

不過咁搞落去,就算Zouma唔走,我估高層下星期開始就會落60m bid直接帶走Kounde
/
季初八月仲係一週一賽
就算之前Kante有小傷
高佐簡有兩個健康都夠應付

但之後完咗transfer period就多比賽
其實杜曹同高層都要係呢個星期內決定
買中場,定搵現有球員暫代

我個人偏向就係
如果杜曹覺得Ampadu係ok嘅
就留佢做第四中場啦

始終Tchouameni唔係我地first choice
如果下年買飯,就會浪費咗啲錢買一個只用一季嘅condom
火屌覺得ampadu唔上場都可以試到腳?
佢算miss曬所有pre season
我見杜sir好鐘意係訓練評估人

佢同Trevor情況好似
個位置其實唔缺人
都係做最後後備

以中場來講
無傷無病都係高簡佐輪換
岩狗可能得啲杯賽先可以上陣

同Trevor一樣,一落到場一定要交到功課
唔係高層頂多一月買巴塞妖人
放岩狗外借

我自己都認為如果杜sir覺得岩狗啱用
不如留做第四後備

係高簡佐無嚴重傷患/回塘之下
拎約30m買Tachouameni真係有點奢侈
畢竟大家都知Rice先係我地Plan A,下季如無意外都買硬

當然如果岩狗切狗完全唔啱用
咁就買Tachouameni啦
係奢侈啲,但都要洗
想睇返
有無LINK
THANKS
伊狗快啲同我理性討論

英國一天光我就會滿口肉便器、主人
On9
國米賣LKK收咗成億鎊
買Dumfries都係10m英鎊

比著車狗買至少三四倍
真係好撚On9
又借又續約
唔係啦 dumfries係俾release clause
但幾肯定locatelli之類賣俾英超球隊唔會咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞