[破頂] CCL最新報191.34點 創歷史新高

85 回覆
19 Like 5 Dislike
脫苦海
2013年8月21日
中原地產研究部高級聯席董事黃良昇指出,估計2013年底的中原城市指數CCI將為117.00點,與2012年底的113.48點相比,全年樓價上升約3.0%。另外,恒生指數HSI於2013年12月31日收市報23,306.39點,較2012年底的22,656.92點,全年港股上升2.9%。2013年樓價及股市同步微升,未能升破120點及24,000點阻力位,數字均與2012年相若,反映本港經濟平穩。

出完篇文由117點升到而家破190,你叫韓sir點兜
講咁大篇文

即係等運到, 時機一到, 就會跌
唔好再迫韓sir啦
依家佢2013年既飛機文都要拎埋出嚟用
毫無徵兆,即係算點?咁都叫分析??
照咁睇,佢2013~2021 所有淡文都可以拎出黎打飛機
沈大師同股榮有好多 有排佢貼
[舊案重溫]指數可造市?編樓價?收檔啦!
https://lih.kg/2660570
一早入市,自住,升跌都無影響
仆街了又向上跌
仆街之最唔怪得英國遲遲都唔撚收佢
帶動唔到經濟活動,仲可能會倒你米

最慘連累埋佢老母,比人杯
我真係未聽過有人會叫自己屋企做豪宅
大檸樂,韓蛇俾人笑得太多出現咗幻覺。

都叫你班契弟唔好玩佢玩咁盡喇,宜家青山又少咗個位。
Cctoy 好多有妄想症同精神分裂

琴日又捉到件話自己年薪2-4M 第二個po又問人供樓後每月得番20k點投資
嘩,歷史文獻嚟,韓大將軍史學精湛
當年成日睇脫苦海、市場先生果啲
巴打有無個post睇下
毫無徵兆姐係佢呢啲人只要升得多就會估佢跌
屌你老母。
同求
開心share下 廢淡買少見少 開始稀罕
豪你老母咩,賭嗰幾差嘢仲要討價還價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞