有無人有即熱水機推薦?

185 回覆
0 Like 10 Dislike
正式用左兩個月 陣味無咁勁
但係...多數出現0係 原水箱/淨水箱 訓一晚後會有 (但唔係經常)
所以我盡量夜晚留少D水0係 原水箱
我唔記得㩒咩制
但你出曬水

再刷下個水箱睇吓有冇好啲
佢啲水嘅質感係同蒸溜水都有啲分別
但如果仲係有膠味打上去問下佢地先
之前好似都有其他人咁講
唔該哂巴打 等我打上去問問先
6911 6915 差唔多價錢
大家會點揀?

同埋見6911都有分有L 同無L
一個用 ADD550 一個用ADD553
有無人知2部實際有咩分別
6911 有Wifi可以連app較溫度同出水量
6915係最新出 無Wifi 外觀唔同

6911L係新version
6911係舊版
建議買6911L

官網兩部都有寫有旋轉式底座 但完全搵唔到示意圖
旋轉式底座,使用方便
旋轉式底座,便於從兩側出水或為水箱加水。
https://www.philips.com.hk/c-m-ho/water-drinking-solutions/dispensers/latest#filters=DISPENSERS_SU
有冇人知Philips 呢隻即熱水機 可唔可以直接入水喉水?
見到佢有過濾功能

https://www.philips.com.hk/c-p/ADD5910M_90/instant-heating-water-dispenser
呢隻唔知殺唔殺到菌 有啲驚
如果殺唔到菌就即係要煲完水先倒入去
有啲on9
呢部咩機?
巴打,差唔多2年,有冇投訴?
想問下add6911用唔用到add550濾芯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞