佛祖呀!屋企咁多曱甴點搞呀

554 回覆
1894 Like 27 Dislike
重點係呢度唔應該係大強屋企,阿媽你搞錯晒
落左咁多日雨
仲以為係細曱甴,呢啲坑渠大曱甴通常喺街先多,你嗰個咩屋企嚟
想放養
係咪真係會自已搞掂 驚餓死佢或者佢住唔慣嗰啲
有冇人屋企有 會唔會有便便污糟
咁撚大隻
呢D坑渠大曱甴 應該源頭好猛 源源不絕 真係長期放藥都得
淨係見過人細細隻個D 可以用用下藥斷尾
前排個POST有人POST過一點絕代理 醫醫佢

你老母咁想講佛經 比我就做絕D
係正佢訓教個位食薯片 仲要渣碎哂黎食
再幾個生果 放爛佢
佢問你點解要咁做 你就話種緊善恩
成間屋大掃除啦~
所有U渠倒洗頭水要清9水(有youtuber用洗頭水溝水殺曱甴即死) 。
所有窗裝蚊網,門框同全屋地腳噴橙色biokill.
間屋要保持乾爽,濕濕熱熱曱甴最鍾意。
所有食物只可以嚮廳同廚房出現。
每星期吸塵用消毒藥水抹地。
之前情況同你差唔多 之後跟隔離po買
隻曱甴藥叫 一點絕 兩日啲曱甴就冇曬影
希望幫到你
播錯經,試下

https://blog.xuite.net/dyj025/blog/115352181利申,同事信佛話work
見到咪打囉 打撚到佢地好似一見到我就縮 走
有時死位要用遠攻(求其一樣清潔廁所廚房噴劑) 兩下 唔撚識郁 再加一下手掌
住幾樓?呢啲曱甴係出面啲渠走入嚟架
相對D甴曱
你屋企人比較得人驚
問你老母想甲由送飯定殺死甲由
哇屌
之前係床食野,就咁扔係床到,有甲由上床同你訓
渠位入?係廚房嗰啲定廁所?

Harris Roach Tablets
好有用,買黎試下
見到可以打/熱水/藍威寶 攻擊

見唔到既話,唔好諗住捉佢地喇,勁辛苦
買藥啦,第二日就訓哂係地

所有食物密封,漂白水拖下地
重點係 樓主屋企養咩魚會食甴曱
好撚臭
最撚憎呢啲大愛左膠
買多啲野食放你老母床上,等多啲曱甴陪佢瞓
吸塵拖地每日都要啦下話
仝家high high high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞