佛祖呀!屋企咁多曱甴點搞呀

554 回覆
1894 Like 27 Dislike
有機會引到隔離屋嗰d,曱甴除咗聞到酒味甜味之外會分泌費洛蒙吸引同類過埋嚟
反其道而行,引入更多老鼠甲由。
先死而後生。
買毒餌偷偷地係廚房git係角位
老母第日見到啲屍只會覺得佢地老死
大隻成咁簷蛇都冇用啦
要喇牙
因為真係好用
我都係呢間買黃店!!
以前返過份工好多老鼠, 老鼠好醒, 就算無熄燈但佢知你地咩時間無聲無人就會出嚟 , 知你地差唔多時間出現就會走, 老鼠膠要舖到好密一個階磚位都無 ,
所有門窗牆罅都要封, 佢鐘意咬碎屑起竇, 陰涼潮濕位生b,如果無竇係屋企要搵佢出入嘅路線斷鳩佢
果間鋪唔可以收皮
我地仲要同佢買一點絕嫁
平過出面用完唔見哂啲大強
唔推佢推邊個

申利:免費打手
應該得一隻掛 淨係見到有老鼠屎 屋企人見佢爬出廳 跟住我見到廚房燈箱位有老鼠屎 鋅盤下都有 應該呢左係洗衣機底
真心,佢痾屎代表佢覺得環境好安穩, 好適合佢安居佢就會帶啲囡囡返嚟生仔 ,要快,佢一生好多隻
日頭試下清左佢個竇, 再封好哂窿罅, 用膨脹膠,玻璃膠,門縫塞
之後留意有無咬痕,有就代表佢係個個位入 , keep 住封, 同時佢都會搵其他位入 , 所都係要封哂
老鼠膠剩係痴到細至中size ,
唔驚佢中毒發癲走出嚟就落老鼠藥
自從佢係厠所窗那縮⻣走入黎就閂左窗了 應該都有個半月有多 買左兩款超聲驅鼠器波來插係廚房都冇乜用咁
一點絶
睇到我好肉緊
聲波都試過, 無乜用, 封佢路殺佢係最好 , 痾得屎唔會咁易走
擺隻四腳蛇喺屋企啦 佢同你食曬佢哋
CLS
早排都想買 有冇詳細啲點有效法
一變四咁保守?
之前屋企嚴重到一點絕都清唔曬,德國曱甴
後尾掉咗幾個廚櫃先根治到
依家剩咗啲一點絕點撚埋係垃圾房門口從此無曬曱甴
細個成日睇
其實點解d仆街 甲由產品要印甲由圖
引佢地去隔離屋
米老鼠藥印米老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞