DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁 (2)

512 回覆
3 Like 1 Dislike
有無巴打改左火星人plus?
有冇同frd 比較過台灣同波蘭個兩款?

火星人一定要有電先用到,好似有啲唔方便
唸緊改制,唔知點揀
有興趣買

睇過啲post 姐係要買單機連remote price 唔駛7千

再起碼加多2k 改天線 同放大個功率 先可以市區內玩到?
有興趣買

睇過啲post 姐係要買單機連remote price 唔駛7千

改天線果個頻率太高 係犯法的
其實唔改一樣玩得
500m 內姐
有興趣買

其實唔改一樣玩得
500m 內姐

最盡飛離自己500m? 改到幾多先無事?
有興趣買

其實唔改一樣玩得
500m 內姐

最盡飛離自己500m? 改到幾多先無事?

睇你市區大唔大干擾姐
其實可以改其他天線 or 加晶片
你買完再睇下需唔需要改
比e 個post 毒到想買返部,知唔知邊到會平d
有興趣買

其實唔改一樣玩得
500m 內姐

人地點樣知我部機係改過?
有興趣買

其實唔改一樣玩得
500m 內姐

人地點樣知我部機係改過?

改完個搖控大大舊野裝係到
有冇人去過西藏航拍?
部野已經無人講
我想知火星人 佢本身過左啲咩法例
部野已經無人講

入晒谷
部野已經無人講

入晒谷

多數FB
部野已經無人講

入晒谷

多數FB

FB仲有人用咖?😂
我想知火星人 佢本身過左啲咩法例

火數太大,有限制2.4G 同 5G 好似係500mW內,測試到超過火數就可以捉你
其實大家有無改控傢????
其實大家有無改控傢????

想改呀, 我想玩多幾次先改

想買spark,有冇咩舖頭抵d &冇伏

DJI Mavic Pro Platinum 可算是針對上一代的最主要問題作為更新的,當中就是包括了上一代的噪音及飛行時間。這次的 DJI Mavic Pro Platinum,根據 DJI 稱飛行時間會由上代最長飛行時間的 27 分鐘,提升到這次的30 分鐘,對於航拍機來說多一分鐘就是一分鐘,能夠擁有更多時間來得到不同美麗影像,絕對是分秒必爭的。另外,除了飛行時間,官方更說明 DJI Mavic Pro Platinum 下降了 4dB 的整體噪音,相對上一代是下降了整整 60% 的整體噪音,對於介意之前 Mavic Pro 噪音的用者,這次的更新版你便不能錯過了。

根據 DJI 所說,Mavic Pro Platinum 與上代外型完全相同,但則轉換了全新設計的螺旋槳及電子速度控制器,廠方亦稱這些道具均支援上一代的 Mavic Pro。售價方面,Mavic Pro Platinum 只是相對上代多了 HKD$ 740,即是HKD $ 8,499 起,價錢絕不過份!

DJI Mavic Pro Platinum 可算是針對上一代的最主要問題作為更新的,當中就是包括了上一代的噪音及飛行時間。這次的 DJI Mavic Pro Platinum,根據 DJI 稱飛行時間會由上代最長飛行時間的 27 分鐘,提升到這次的30 分鐘,對於航拍機來說多一分鐘就是一分鐘,能夠擁有更多時間來得到不同美麗影像,絕對是分秒必爭的。另外,除了飛行時間,官方更說明 DJI Mavic Pro Platinum 下降了 4dB 的整體噪音,相對上一代是下降了整整 60% 的整體噪音,對於介意之前 Mavic Pro 噪音的用者,這次的更新版你便不能錯過了。

根據 DJI 所說,Mavic Pro Platinum 與上代外型完全相同,但則轉換了全新設計的螺旋槳及電子速度控制器,廠方亦稱這些道具均支援上一代的 Mavic Pro。售價方面,Mavic Pro Platinum 只是相對上代多了 HKD$ 740,即是HKD $ 8,499 起,價錢絕不過份!

鏡頭CMOS冇更新

鏡頭CMOS冇更新

新配件mavic pro 都用得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞