DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁 (2)

512 回覆
3 Like 1 Dislike
七月底會去大板,唔知帶部Mavic Pro過唔過到境?同埋大板可唔可以飛?

唔得 有機會罰錢
[quote]七月底會去大板,唔知帶部Mavic Pro過唔過到境?同埋大板可唔可以飛?

唔得 有機會罰錢[/quote
入境冇事,但不可以在禁飛區上空飛行
七月底會去大板,唔知帶部Mavic Pro過唔過到境?同埋大板可唔可以飛?

唔得 有機會罰錢

會罰錢咁嚴重?
[quote]七月底會去大板,唔知帶部Mavic Pro過唔過到境?同埋大板可唔可以飛?

唔得 有機會罰錢[/quote
入境冇事,但不可以在禁飛區上空飛行

即唔會罰錢?禁飛區DJI本身都lock住飛唔到

買左雞喇

買左雞喇

屌佢老母,琴日唔個附近有人放機....認錯左佢部機做我部機.....心諗完全唔受控制......心都離撚埋
屌佢老母,琴日唔個附近有人放機....認錯左佢部機做我部機.....心諗完全唔受控制......心都離撚埋

師兄喺邊放?我尋日都差啲認錯

西環,個兩個撚樣你黎架?

笑到我

我尋日赤柱,同一時間三部
請問下如果用手樣裝落個控到, 到時如果有人打比你噤會唔會影響部機控制嫁

試過
果陣開speaker 聽
傾完繼續

btw 嚇到鳩縮

噤如果我唔插sim卡落部電話到又得唔得…想知到部機洗唔洗用部手機拎data?定係部手機真係當個mon噤用唔係用到上網功能

唔知喎呢樣

噤即係點都要部手機上到網先最穩陣

我試過拎部冇插卡冇開wifi既iphone飛,冇咩問題喎
請問下如果用手樣裝落個控到, 到時如果有人打比你噤會唔會影響部機控制嫁

試過
傾完繼續

btw 嚇到鳩縮

噤如果我唔插sim卡落部電話到又得唔得…想知到部機洗唔洗用部手機拎data?定係部手機真係當個mon噤用唔係用到上網功能

唔知喎呢樣

緊係無問題啦 你插線架嘛

試過
傾完繼續

btw 嚇到鳩縮

唔知喎呢樣

緊係無問題啦 你插線架嘛

見上面巴打問冇上網有冇問題呀嘛
裝完隻火星人
都唔算難搞 但係個人無咩耐性就唔好自己郁手

巴打我想問下你知唔知火星人同華耀兩隻分別大唔大?見價錢上都差得幾遠

華耀只係平板天線, 靠縮細電波的角度去加遠 (高dbi)

火星人果類係功率放大器 + 平板天線, 除左縮細電波的角度去加遠 (高dbi), 仲有舊主動式倍大個發射/接收功率的放大器係入邊, 所以要用電去推動, 效果比起單用平板天線強幾倍

巴打我想問你隻火星人係邊到買 見人地連安裝成1600蚊 想睇下自己搞平幾多
PRICE 58XX

笑到我

笑到仆街
以為咁都可以相認

笑到我

笑到仆街
以為咁都可以相認

嗰位師兄帶住條女玩,佢條女係咁話好勁好勁,酸撚到我

試過
傾完繼續

btw 嚇到鳩縮

唔知喎呢樣

噤情況都睇到地圖

試過
傾完繼續

btw 嚇到鳩縮

唔知喎呢樣

噤情況都睇到地圖

屌係喎 我之前都冇留意到,但好似可以down定先?
影夜景比相像中好
PRICE 58XX

撚有
影夜景比相像中好

咩setting
PRICE 58XX

撚有

http://www.price.com.hk/product.php?p=260353
咁個價係昆人定咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞