有無人已經厭倦左做黃絲,想暫時轉番中立

360 回覆
246 Like 1010 Dislike
想做,做狗被人老點
最近街邊識個居港台灣人話自己係中立但唔支持香港有示威,完~
好似啲阿婆拎完蛇齋餅粽唔投民建聯咁
都幾頂癮嘅
咁又係,身邊有個黃一定要食黃店但返緊藍企,有啲矛盾咁囉,不過無幫襯藍店係好事,怪在份工無得揀黃企。
你條冚家剷19年做軍師,教人「滲透式示威」,水人送頭做炮灰,而家無得「玩」唔好「玩」就話做中立,D人信你個D就真係做condom🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

你D仆街唔係五毛都係二五仔
屌 咁似我老母 但佢堅稱自己係黃
樓主如果唔係扮黃玩嘢,就係戇鳩仔一名

點樣黃係自己定義,唔會由連登五毛定義,五毛鬥黃駛理佢?連登咁多五毛,黃絲門檻早已set到外太空咁高,仲邊有人會理?
講真話竟然咁多正皮
被逼做黃咪辛苦,隨本意做黃咪唔辛苦,睇到身邊有個偏激嘅黃都未講辛苦,不過每個人嘅承受能力唔同,但唔係出於本心去做黃就一定攰硬。

做藍就梗係無咁煩,佢哋連黃店都食,想做就想乜,睇黃絲唔順眼打鳩佢又唔一定坐監。

利申:鳩up
至少喺連登唔會做黃 做隻連登入面嘅港豬算
日日10個post都係Mirror Error黃藍真係好煩
佢地已經成為左廣告界最受歡迎嘅明星 反極佢地個身價都起碼10萬一個job起跳

唔睇TVB 電視最多野睇就係viu 就一定會接觸到佢地 Viu彈起左又話紅
咁巴士都係紅 咁點解要罷鐵轉搭巴士
睇左我講咩再講,鬥黃只係其中一樣
連登話Mirror Error紅 搞到我開左部電視都唔知睇咩台好有冇魚樂無窮可以睇番?
一班pr特登互屌無限鬥黃令人跟唔到o者
咁大個人自己揸返個標準啦
黃就係黃
藍就係藍
大家心知肚明冇中立架喇
因為想得到歸屬感但失敗咗 做藍囉無差,多佢一個唔多,少佢一個唔少。
真,同我一樣諗法
唉 玩得抖音本身都唔方正常
認真撚?都有傻鳩嘅
大雄比胖虎恰

請問樓主系米由細到大凈系睇翡翠卡通成長
搭港鐵有事起嚟,真係困獸鬥。
721 831都睇到㗎啦,班藍嘅痴鳩線。
老實講連登真係好多鐘意鬥黃
拿,我唔會屌移民撚,但走得ga咪撚再返黎奶中國同香港袋,好撚柒
傻啦,點只1/5,比人屈到4/5啦
記住好味是良知,舉住中指做人,反抗狗吃的黃店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞