有無人已經厭倦左做黃絲,想暫時轉番中立

360 回覆
246 Like 1010 Dislike
呢個po好多黃弱智,應該係我call入黎既5毛
公道
證明你唔讀歷史囉
俾你有民主姐係挑戰黨既權威,藍屍又唔係根正苗紅中國人,咪又係自私反骨仔
其實我唔想知,係睇唔過眼D人笑鳩入獄嘅人。

仲有,屌你老母死五毛
樓主入得五毛list
冚家剷屌你老母,走又要俾你屌,留又要俾你屌,想點撚樣呀?
善用起底功能
之前吹捧陳雲
依家日日吹捧支國明星踩香港藝人
做娛樂圈五毛

鄧麗欣係暗藍??
https://lih.kg/2602619
逼乜撚,人屌你 你屌人,你又何嘗唔係逼緊人?
依家呢個就係成個香港嘅縮影,個撚個同你一樣自撚私啊屌你老母,做錯就要屌㗎啦,唔通留你係到獻世咩白痴仔。
咁你咪同黃衛兵一撚樣鬥黃,傻鳩
屌你老母係人都認撚到你啦假膠
你咁撚出名
睇下我上面啲留言講乜撚嘢,黃有乜好鬥啊,好撚簡單兩個觀點,食野食紅店,絕對睇唔撚起班移咗民嘅垃圾。
民主就係有投票,會有制衡

屌你老母,死五毛
想食乜繼續食囉,唔洗理啲人點睇㗎,0.17%都俾人杯足兩年,18%中聯通就全港齊齊撐,連登只係極少數社會失敗主義者聚集地,佢地講嘅嘢,聽完得啖笑,食紅店可能個人仲開心。 無需理藍黃,屌你老母我食紅。
up乜春呀
預左,用用左咁多年既ac出呢啲po的確需要勇氣,唔係個個做到
比連登叫五毛先係正常有思想既人
已封鎖會員 Fastreg

K
已封鎖會員 獅鳥(JACK)

K
諗住轉做本土文化人
你話人屌你即係逼你呀嘛
我都冇食吉野家美心

但我真係屌唔落食美心嘅淺黃,美心由頭到尾都係個冇份營運嘅癈老9up

如果有人約我去美心食,我係唔會有意見嗰種(吉野家就不了)

我2014嗰陣係黃,試下睇多啲歷史野,中國中共嘅野,去到2019年反而變咗淺黃。

見到警暴係好很嬲,但唔想叫佢地做狗。
上到連登發表哩啲言論,就被人話我係警察係狗。

當然唔開心,但我唔想因為咁而唔出聲,好想理智啲咁同大家討論。一齊去思考下一步可以做啲乜。
大家做左幾多野又要講出黎咩
黃圈已經玩爛左,依家黃絲由一班鍾意起哄既on9 控制,仲跟佢地規舉玩真係抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞