[成王敗寇]皇家馬德里球迷吹水區(39)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike

拿,我唔係話Pogba岩打或者好有需要,不過簽即食冇咁果斷,反而係咁買幻幻,後生仔已經唔少啦,辛仔,華利祖,llorente呢堆都有力打後備甚至將來一線,見佩狗而家搶幻,當初又放迪馬ozil果堆就嬲

人地係拆人骨 佩狗就拆自己骨
但佢拆得黎有出有入 近年最on9都係入沾屎
幻幻都係有質素得黎 肯坐後備 人工又唔貴 又有潛力
又幫到隊波鋪未來 特別係施丹輪換底下

占士岩岩入黎好似冇乜人屌,係衰在迪馬out左姐

大把人屌啵
入幾球-6波就叫春黎皇馬 仲要咁撚貴
記得on撚9都有份屌 好似係

我曾經係反占一份子
最後我改邪歸正

主席呢啲咪叫理性球迷囉,睇表現占士打得好好就改邪歸正,真理性

牙維:go my mu la diu

佢仲沉醉緊係贏歐霸既喜悅
準備改邪歸正撐蛆記
準備改邪歸正撐蛆記

牙蛆然波係100%既事
準備改邪歸正撐蛆記

牙蛆然波係100%既事

屌奶星號已經出發黎緊地球

POGBA

拿,我唔係話Pogba岩打或者好有需要,不過簽即食冇咁果斷,反而係咁買幻幻,後生仔已經唔少啦,辛仔,華利祖,llorente呢堆都有力打後備甚至將來一線,見佩狗而家搶幻,當初又放迪馬ozil果堆就嬲

大把人屌啵

我曾經係反占一份子
最後我改邪歸正

大把人屌啵

我曾經係反占一份子
最後我改邪歸正

OFFICIAL: Atlético Madrid will not be able to register or sign new players until January 2018. (Source: Court Arbitration)

基沙文有義氣就唔好走
OFFICIAL: Atlético Madrid will not be able to register or sign new players until January 2018. (Source: Court Arbitration)

基沙文有義氣就唔好走

抵啦
簽幼齒好過簽bigname啦
加上宜家d bigname一係水貨味極濃 一係已經係其他隊既絕對主力
點買?
買d幼齒番嚟慢慢養好過啦
我地宜家又唔係急需一d必然正選既球員
正選十一人除左正氣個位之外 轉會市場上有幾多個係會好過我地d人
加上宜家d bigname一係水貨味極濃 一係已經係其他隊既絕對主力
點買?
正選十一人除左正氣個位之外 轉會市場上有幾多個係會好過我地d人

o仔乜都未踢就話哂左真係笑話 唔通好似朗尼咁25歲退休
點買?

o仔乜都未踢就話哂左真係笑話 唔通好似朗尼咁25歲退休

咪係
d幻幻踢都未踢 就話扔錢落海

16歲45m,真係不了
你睇下挪威神童

o仔先18歲
我只係覺得佢去錯隊
佢而家仲未去到一個救全家既lv
佢需要同隊友配合

荷甲都踢唔掂

16歲件野你咪當佩狗分期付款
講真佢出得咁高價一定有佢原因 你真係當佢on9咩

利申 唔明佢大商家諗咩

又偷偷迷佩
有咩龍勁?如果keywords唔回塘嘅唔洗買啦

買當拿隆馬
皇馬6800萬歐元報價迪基亞,遭到拒絕!

據英國媒體天空體育的消息,當地時間週三晚上,皇馬正式向曼聯遞交了一份將近7000萬歐元的報價,以此求購曼聯門將迪基亞,不過這份報價遭到了曼聯的拒絕。

《馬卡報》指出,皇馬一直都有意簽下迪基亞,曾在2015年夏天接近簽下這名西班牙國門,最終因為文件等問題,導致交易流產。天空體育指出,皇馬準備了一份超過6800萬歐元的報價,向曼聯求購迪基亞,不過遭到了紅魔的拒絕。

《馬卡報》認為,皇馬今夏的轉會窗即將拉起大幕,莫拉達可能牽扯進入迪基亞的交易,否則曼聯不會輕易放走這名隊內多次獲得年度最佳的迪基亞。

此前,《馬卡報》表示,迪基亞的轉會費預計至少為7500萬歐元,不過如果皇馬開價2500萬歐元+莫拉達的報價,對曼聯而言也是一份不錯的報價。另一方面,莫拉達跟AC米蘭走得很近,皇馬可能選擇出售莫拉達來套現。

不過據BBC體育、《每日電訊報》的消息,皇馬並沒有向迪基亞報價。

比夠3個你 沾士,賓周馬,擔泥

好心就唔好咁肉酸啦
人地迪基亞都無話想走
搞到班獌咁撚得戚
拿拿聲搵過第二個龍囉

無錯

肯定唔會買你地個當拿仔
同肥佬做生意慘過食屎

冇錯,我地青訓仲有個施丹,驚春咪

買當拿隆馬

上年吹買普巴果陣
已講過皇馬高層唔鍾意肥佬呢個吸血鬼

Luca zidane 驚波但守龍

Leno

驚波架

Leno

真皇
2011年已經講過夢想踢皇馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞