[成王敗寇]皇家馬德里球迷吹水區(39)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike

純情白波boot

adi 11 pro

長情 專一

我果對都掉左好多年

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家啲波boot買唔落手

以前adi好襟踢,係咁磨薑都冇事
而家

Adi襟著但我著得唔舒服
我最鐘意nike 5同tiempo

adi 11 pro

長情 專一

我果對都掉左好多年

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家

Nike有啲新鞋都刮腳同著得唔舒服

adi 11 pro

長情 專一

我果對都掉左好多年

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家

球王們討論
遲下會去馬德里班拿貝有無咩手信係必買

我果對都掉左好多年

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王
利申:比過公道巴同一扭七isco巴推爆左

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王

你地係高登約過踢波?
遲下會去馬德里班拿貝有無咩手信係必買

入會

應該有換鞋嘅
不過用返同一款

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王

推爆左 gay
"Real Madrid future? Let's see what happens in the future, maybe," Dybala told Chiringuito TV.
"Real Madrid future? Let's see what happens in the future, maybe," Dybala told Chiringuito TV.

賓施馬OUT

賓施馬OUT

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王

推爆左 gay

痴撚線 咁都比你諗到

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王

推爆左 gay

痴撚線 咁都比你諗到

佢先係real gay

好似話留
空炮confirm ?

好似話留
空炮confirm ?

好似話留
空炮confirm ?

屌你老味班死獌狗
留意到佢地開始丁猩猩同達仔
講真 基沙文想黎就黎喇 黎就一句 唔黎就兩句 浪費大家時間 麻撚煩 洗乜同球會傾乜9 條路跟本佢自己有得選擇晒 除非自己想加人工啫 真係好撚煩 咪繼續係西甲做三弟囉 曼聯無撚左你洗死咩

講真 基沙文想黎就黎喇 黎就一句 唔黎就兩句 浪費大家時間 麻撚煩 洗乜同球會傾乜9 條路跟本佢自己有得選擇晒 除非自己想加人工啫 真係好撚煩 咪繼續係西甲做三弟囉 曼聯無撚左你洗死咩

Di Marzio: Álvaro Morata has agreed personal terms with @acmilan. €8m-per-year for 5 seasons. Negotiations with Madrid set for next week.

未睇user名以為係渣維
Milan ready to offer Real €70m for Alvaro Morata, he has agreed his personal terms with Milan. €8m/year salary. (Cope)

而家

球王們討論

扮咩
公道巴先至係球王

推爆左 gay

痴撚線 咁都比你諗到

佢先係real gay

賓周都損

未睇user名以為係渣維

未睇user名以為你係on撚9
Milan ready to offer Real €70m for Alvaro Morata, he has agreed his personal terms with Milan. €8m/year salary. (Cope)

屌唔好呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞