[成王敗寇]皇家馬德里球迷吹水區(39)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
世三、大把奶、占士>假皇耳屎鳩

屌你啦

愈望愈覺得迷占黨慘
就黎痴線咁

放心 有工人房比你兩個慢慢搞

上下半場
攻守互換

工人姐姐訓上面
我地三個下格床

工人姐姐=結衣BB

屌你ar
占士同伊斯高都一齊留隊

屌你啦

愈望愈覺得迷占黨慘
就黎痴線咁

瘋了都瘋了

屌你啦

愈望愈覺得迷占黨慘
就黎痴線咁

瘋了都瘋了

仲有人理佢

屌你啦

愈望愈覺得迷占黨慘
就黎痴線咁

瘋了都瘋了

仲有人理佢

你都係一份子

屌你啦

愈望愈覺得迷占黨慘
就黎痴線咁

瘋了都瘋了

仲有人理佢

迷占手足
人地馬體歐聯兩入決賽 今年都四強
曼班人講到佢浪費緊人生
占士同伊斯高都一齊留隊

不了
沾屎go mu la diu
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

阿維唔好諗太多 隨緣啦好嗎
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

占士米拿點會去獌
留意到佢地開始丁猩猩同達仔

講到我聖走硬

其實佢地知唔知自己咩環境 點解可以乜都丁

三冠

真係好撚柒
唔知以為攞晒英超啲盃同攞咗R聯
到底佢地講完會唔會面紅

其實J下盃無咩既 但係以為個個都想黎最聯呢下就好撚7

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/131558_f78eb36c8dd94c238659bfa978ab5bce.jpg[img][/url]
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/131612_788c5f143b23e3bc9925ae59472434e2.jpg[img][img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/02/131812_a6c6ddfdde610a902113c6cbca42515d.jpg[img][/url]

仲有FF腳老梅拿尼馬拉隊利雲

FF到以為自己挽緊fm
買左一打ky聽日同佩佩上笠仔屋企睇波,anyone john?

你係0定1

死基佬

盜如瘋係0定1
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

阿維魔性澎湃
我已經想像到決賽情況
5分鐘:拉莫斯係禁區犯規,球證直指12碼,祖記球員一射破網領先1球
30分鐘:祖記把握對方傳球失誤進行反擊,射成2:0,並將領先優勢帶入下半場
50分鐘:皇馬球員係禁區外犯規,祖記將罰球斬入禁區,c朗誤將足球頂入自己龍門,祖記領先3:0
85分鐘:祖記再次打反擊,拉莫斯係禁區內阻攔對手單刀機會,球證直指12碼,並且判拉莫斯紅牌罰下離場,祖記亦射成4:0
90+3:比賽完結,祖記成為2017年歐洲聯賽冠軍盃冠軍
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

去留都係牙維贏
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

去留都係牙維贏

駁唔到
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

去留都係牙維贏

駁唔到

我已經想像到決賽情況
5分鐘:拉莫斯係禁區犯規,球證直指12碼,祖記球員一射破網領先1球
30分鐘:祖記把握對方傳球失誤進行反擊,射成2:0,並將領先優勢帶入下半場
50分鐘:皇馬球員係禁區外犯規,祖記將罰球斬入禁區,c朗誤將足球頂入自己龍門,祖記領先3:0
85分鐘:祖記再次打反擊,拉莫斯係禁區內阻攔對手單刀機會,球證直指12碼,並且判拉莫斯紅牌罰下離場,祖記亦射成4:0

尋晚發夢皇80分鐘入波,1:0。
我已經想像到決賽情況

戴巴拿入4-5球當贏 佩狗開定房等你
我已經想像到決賽情況

Gay
我已經想像到決賽情況

Gay

Gay gap
占士同伊斯高都一齊留隊

不了

去留都係牙維贏

韓狗食撚屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞