豐澤員工你問我答

953 回覆
27 Like 77 Dislike
Thx 我咁都睇唔到
係咪門市買都可以儲icion?

佢話買券就唔俾住icion,到用券個陣先俾

門市個part就唔係好睇得明,又門市又電子現金券
買定豐澤現金券,但到時iPhone又冇貨,用唔到券好似好大風險咁

係咪可以俾住訂金預訂iPhone先?
即係icoin用唔著可以唔駛要?
聽個friend講個系統用左10年
點解iPhone 12就唔洗開盒?

Google見到豐澤上年都有得預訂iPhone喎,今年新iPhone應該都有?
本身有一排iphone 12 pro要開盒 依家少咗炒家only
Iphone一定有 但預只可以買一部同一定要開盒
咩係開盒?
Online買送貨上門咪開唔到?
現金券有效期好似18個月
宜家Tech life仲好唔好做?
我果時仲係唔洗考試唔洗EW
每日準時返工準時收工,唔洗提早半個鐘返黎Brifing卒數
只出TL公佣加0舖公佣,無私佣兼唔洗sell EW同 SIM

未出過14250
五六年前穩定25K以上,爆數出60K

第一代Techlife人,入去玩左半年就Quit左
宜家仲係Kinki睇緊?
可唔可用tap n go QR code 比$
好撚on9 成日無貨 又出email 話有
聽朋友講豐澤、百老買野有得講價,其實咩玩法?

要點樣先拎到個優惠?
諗住開個會員喺豐澤網購,點知等佢個短訊驗證等咗十世未有
薯仔ser都冇咁離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞