豐澤員工你問我答

953 回覆
27 Like 77 Dislike
啲員工係咪真係識電器知識,定係求其推介比你/想清左d無人要既貨?
今日開始消費劵就話做過百萬啫(可能都只係吹)........早幾個月唔放條數出黎比人睇, 話一日搵過億都得啦...........
我接觸嘅多數都係推大牌子 主流型號,費事煩。除非某型號特別好很多佣,不過今年已好少(加上多佣金都係大牌子,冇衝突)
公司有培訓要上堂,做得耐既員工普遍都好熟產品知識,有啲直情係維基百科咁
笑撚4我,1%
姐係贈品係任送?
上面有咩guidelines送贈品?
有冇平撚到喊既例子?
望過吓好似無乜特別平
無得吹啦,佢地每日都要埋數再sd上whatsapp group俾區經睇的,今日旺角俾錢係真係排晒隊
搞工作坊個班人工點
好似好得閒
賣nikon / canon 個啲相機嘢分到幾多佣?
你都話啦......今日咋?? 第日呢?? 下個月呢??
一係就一步到位,miele算,miele算係咁多年黎講都少鑊氣,網上連登負評都好少,佢啲鋼水用料真係比其他牌子好,無得呃
屋企廚房幾大
人地始終係旺區大鋪,生意算係咁多分店中好啲既一間,你格硬要話上個月下個月咁,無得講的,一定無以前有自由行時咁好生意
Iphone,ipad唔計落鋪頭生意,賣出1千部都無用
唔係任送,其實豐澤自己本身冇咩贈品
就算有都有指定贈品送
其他多數都係啲牌子送落鋪嘅贈品
只係可能佢見個客係順德人又有禮貌唔r折
就入去倉底搵啲禮物出嚟
通常係拎埋電腦啲贈品
或者借大電唔同牌子嘅贈品出嚟
係咪可以用T&G落門市買現金券 ?
儲夠$5000換電視
錯,買1000 部淨機,冇配件冇其他嘢,仲要俾人屌

依樣唔止電器鋪,好多零售都係咁
ching都係staff?
八達通消費券用唔用得
我見網店寫冇間實體店有賣電腦ram,其實有冇現貨賣睇下CL幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞