豐澤員工你問我答

953 回覆
27 Like 77 Dislike
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Lte) 幾時翻貨
可唔可以用八達通消費券買豐澤cash coupon,一般cash coupon有效期幾耐
唔係啊
,見到豐澤同百老舖頭一左一右,一邊明顯多人入去,一邊冇乜人
文書laptop有邊部推薦?
上次行門市有個職員話Lenovo有幾D model係專門出比豐澤 會抵過其他
我就咁睇spec又真係好似抵D 同埋街鋪係無
相機有冇得減價
同埋點r優惠
十幾年前F仔都差不多呢個人工,bouns個期無3-4雞都好難見得人
有冇咩方法可以快d搵到你地網上商店d cs
我online store order一大堆apple product到分店拎你地有無佣?會唔會好憎呢啲人?

會唔會強制人買iphone爆盒?
智能電視有冇平到?
係咪trainee 之後個pos就已經係customer supervisor?見到成間舖都係
人工?有無35k
邊間分店有samsung watch 3
易敏感 應該買邊隻
2年前做過,做開手機部,底薪5200,另加鋪佣同私佣。
頭三個月包薪15000,三個月後要考試,筆試面試都要考,兩關都過唔到考就出自己份底薪+私佣+公傭。
考完試就包薪15000扣埋老強就14250,鋪頭無咩生意成日唔到數,個個月14250,做左1年走左轉行。
Apple Commission 得10蚊部少撚到可憐,經理日日捽數,又要call保養同SIM plan同Sale 手機package,成撚個萬能人咁,你做埋我個份。最好做就係家電,電視機一部起碼300-400佣金 洗衣機都係。
問你地可唔可以平啲 你地會唔會比平啲
有無switch lite賣?
點解明知貴過其他鋪都要去豐澤買?
Acer 手提電腦用左一年壞左 應該點做
其實promoter對佢地個牌子係咪熟過你地好多
我每次都係搵promoter 介紹,問親豐澤d員工都係答埋d行野比我
點解switch成日缺貨
梗係啦promoter 介紹完,員工就去開單洗乜自己做
Promoter對自己牌子既野當然會知得深入啲,豐澤啲員工係樣樣都要識,當然有啲做得耐既都真係每個品牌既野都好熟,百科全書咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞