美國國務院批評唐英傑案確定出現不公正結果

232 回覆
1475 Like 8 Dislike
所以呢班仆街法官唔好話自己正義 好噁心
所有法官自2019區議會選舉後已知政權為非法政權, Eichmann Trial都證明佢地全部犯上反人類罪,最高可判死刑
有撚用咩 成班連豬又打飛機
可以留意下快必單案
我諗係破開阜紀錄咁癲
搵攝影機錄公眾席都得
促請
笑死人啦尾國
咁講即係法官只係按現有程序打份工,佢地都好無辜
按程序都有分積極按程序做同消極按程序做
如果有一條法律無端端出現而係違憲嘅
啲法官真係冇任何責任去要求理清條文?
俾你係乜都做唔到 都可以由黨安法同基本法原則有矛盾嘅位去呦 玩人大釋法乜都好
但事實係依啲指定法官本身就係維護政權而出 背景係檢控出身點會突然同你講法治
Fuck spinner, Eichmann Trial都證明佢地係the Banality of Evil , 全部犯上反人類罪,最高可判死刑
你講嘅野已經喺黎智英案嘅終審判決講哂
JR不可以挑戰國安法嘅合憲性
並且對下級法院有約束力
除非終審法院會推翻自己判決
但我唔認為佢會咁做
美國招數:
全球企業稅破壞低稅天堂
控制能源/食物價格
設法令增大香港政府開支
旅遊、商業警示
凍結資金
令社會更動盪
明示/暗示不宜投資
應該係話佢無勇氣咁做
如果你話係DOJ有主動權法院係被動(直頭你講嘅)
但法官都係佢揀嘅即係你當啲法官死嘅
同埋點樣冇放過,你剩係聚焦喺有上庭嘅白衣人?
OK告邊個法官又係冇得揀

咁今日造到香港人嘅自由都冇左唔知幾多
佢地有冇出過一句聲
80 90 年代去泰國旅行好興燒槍又玩M16 ,全部改哂.22 口徑好易冇後坐力,支那有個老表係軍佬,帶我入靶場玩真AK47 ,唔識死托係鎖骨開槍,後座力差啲撞斷鎖骨,瘀晒返香港重要去醫院急症室照X 光,個主仼醫生話好少見呢啲case 親自同我睇,好彩冇乜事
咁已經係政治決定啦
法律有漏洞可以選擇放棄
已經係take action to complemise
其實指定法官可以唔洗點理
你自己睇下原訟庭有幾多刑事官
唔計外國人,淨返幾多個官無指定到
笑死
世上好多野總係人估計唔到

唔好對自己講啲野咁有信心好
呢點我同意
咁做唔係好事
起碼要試下撐
終審法院大法官都唔撐邊個撐
咪理條Spin Doctor, 班法官、檢控官、懲教處人員、黑警全部可選擇辭職, 2019年區議員選舉後依然在職一律當戰犯
咁點啊
你想點撚樣?
咪又係做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞