美國國務院批評唐英傑案確定出現不公正結果

232 回覆
1475 Like 8 Dislike
應該叫班納粹香港SC一字排開叫口號聲討美國國務院

律政狗、法官狗、懲教狗、黑警全部係犯罪集團,在戰後紐倫堡守則和以色列的Eichmann Trial都證明佢地全部犯上反人類罪,最高可判死刑
法官法院參與黨安法審判點樣係被動?
支那違憲立黨安法啲官冇判斷力去分合唔合乎中英聯合聲明 合唔合乎社會期望?
做官唔係煮到嚟就食㗎 要用腦用人性去判別是非

不過香港殊心法院依加都俾人明當volksgerichtshof咁睇
香港紐倫堡審判只係時間問題
政府秒反擊咪?
司法界有無咩補充?
法官法院參與黨安法審判點樣係被動?
支那違憲立黨安法啲官冇判斷力去分合唔合乎中英聯合聲明 合唔合乎社會期望?
做官唔係煮到嚟就食㗎 要用腦用人性去判別是非

不過香港誅心法院依加都俾人明當volksgerichtshof咁睇
香港紐倫堡審判只係時間問題
如果開刀 一定係黨安法指定法官先

笑話 香港人夠膽渣都好
支槍後坐力應該都頂唔住
仲以為美國唔出聲
就咁掛支旗都九年,真係做到岀晒臉
肥佬黎...
來來去去都係果d 狗名,已經識背咁濟
點樣質疑到國安法嘅法律地位?
你可以話佢格硬嚟,但完全係合法
基本法附件三完全係一個大漏洞
俾人放乜春入嚟都得
個修改權係立法會到

不過我會同意係好多法官都係無腰骨
唔夠膽去頂住政治壓力
例如肥佬黎保釋單案終審係隔硬搵野都挑剔批准上訴
否則佢都可以以軟禁咁上下條件保䆁出嚟
我會話法院都唔係咩好野
但一定未去到DOJ黑警嘅水平
個判法係不限口號 任何行為/不作為只要佢可以覺得有任何其他係會被搧動就可以入你罪

簡單即係睇你唔順眼 我搵個鳩噏教授是但話你做過啲乜係搧動你就要坐十年
基本到係你着黑色衣物都係搧動 可以你眼超超都係
制香港果d有撚用咩人繼續拉 監繼續坐
有啲法官一定信晒警察口供你點睇
制裁法官,刻不容緩。
有幾個就唔洗講
雙鄭雙蘇杜莫果啲就
依加陳廣池單快必案又係

等你帶頭
某法官識得話香港嘅法治幾多幾多%運作正常

咁有冇提過過去一年自國安法實施以嚟,香港人嘅自由冇左幾多%
唔係扮睇唔到下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞