聲優愛好[60]大西沙織生誕前夜祭

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
之前唔係話Machico大熱咩
其實連續好多屆都係劇場版贏
醒唔起有eva
係估唔到仲會比老人家啫
正路既,源堂個角色咁重要

一陣可能要睇番獲獎者們報了他們配甚麼角色
賢章除左5jo都無咩印象
鈴村令富山敬獎又有意思,咁啱新銀英
小野賢章咪高達Hathaway 都係劇場版
係喎,敗家仔都有破左幾個紀錄

唔知行到幾遠了
井上倫宏さん、食道がんで死去 63歳「太陽にほえろ!」、NHK大河にも出演 声優でも活躍
https://www.nikkansports.com/entertainment/news/202203070000477.html
【意識調査】9割以上が「違和感」 長寿アニメの“声優交代” で視聴者が求めるものは?
https://news.mixi.jp/view_news.pl?media_id=54&from=voice&id=6880037
很多長壽作品想換配音都是不容易的
声優の井上和彦が新型コロナウイルスに感染 38度の発熱
https://news.livedoor.com/topics/detail/21821068/
達子又不倫又爆公司機密咁大獲都竟然復出到
唔計性別問題
爆公司機密都復出呢下SHOCK
好似後尾有話過洩密係流料
不倫犯法咩?

其實就係佢作緊首歌俾條女聽,首歌之後用唔用就未肯定
其實問我都覺得係佢地兩個人既問題
外人知個少少野批評對所有當事人都係唔公平
但日本社會好多人鐘意做道德判官令到人無得撈嘛

做entertainment係賣表演賣演技賣聲
私生活講真關鬼事咩 有野發生係令人難接受 但不倫又未至於要人無機會撈掛

做野上無誠信另一件事
不倫過嘅聲優/藝人確實幾多
但今次trigger到咁多人應該主要因為佢對象係lisa
多少有關係
睇番岡本同浪川都係一揭發就道個歉就算,係感官上可能job會少左
井上和彥更加係出名私生活有問題(好似係)
達子今次大鑊除左係唔一開波就認錯,老婆係LiSA應該都有關係,話哂都係紅度不遜當紅J-pop歌手的藝人
至於係咪公事洩密雖然無定案,如果係的話佢完全社死真係唔出奇
起碼唔係大陸咁叫下雞就一句劣跡藝人ban你成世咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞