聲優愛好[60]大西沙織生誕前夜祭

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

cls

終於
一早已經係半個水着女優
我覺得佢今年寫真集嘅呢件仲cls,完全透晒睇到冇着bra
其實佢真係冇能力單純配下音出下碟咩?
始終佢係走idol路線,比佢配音好唱歌好嘅人大有人在,好難叫佢單純靠實力去配音、出碟
有幾多個真係單純為咗聽佢美妙嘅歌聲而買碟
佢而家搵到自己嘅市場定位,又唔介意咁樣拋個身出嚟,fans又睇得開心何樂而不為
而家市場就係
外表都係一種實力
到而家都唔識欣賞佢唱歌
配音就麻麻
我覺得佢樣普通,露齒笑係charm嘅,係毒撚鐘意嘅類型
但唔露齒笑就好易炒車,
同埋個鼻真係大,自己貼咗呢張圖先
比想像多相
好普通咋喎
咪又係嗰把鏈住喉嚨嘅聲

短左咁耐變返長硬係怪怪地
駁咗髮
依個年代d聲優個個都賣下肉出下位啦配音配得多定少都會 大灣菜果d賣下寫真都大把毒撚會j

未至於個個呀
不如話pyxis本來就係攝多過配音
Genshin impact All Characters Japanese Dub Voice Actors Seiyuu Same Anime Characters
SAME VOICE944,146 views23 Aug 2021

https://m.youtube.com/watch?v=bKTAC1ib0Xo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞