聲優愛好[60]大西沙織生誕前夜祭

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
小岩井同moe確診
加多個夏織
叫兩聲又唔係真扑,咁撚潔癖?
毒撚寧舍麻煩
Pyxis全滅
獎叔都

即將發售的聲優雜誌《声優グランプリ》3月號附錄贈送「聲優名鑑2022女性編」,在2001年推出首份「聲優名鑑」時收錄的女聲優只有225位,到去年2021年已有955位,今年再創紀錄增加至1003位
這份「聲優名鑑」網羅1003位女聲優的樣貌、代表作、生日、出身地、血型、趣味特技等資料,當然事實上在日本聲優界拚博中的女聲優遠遠不止這個數量
225人(2001年)→438人(2004年)→535人(2008年)→644人(2014年)→728人(2016年)→800人(2018年)→847人(2019年)→907人(2020年)→955人(2021年)→1003人(2022年)

多人到
過往經驗3月號通常當日就會斷貨,要買好訂
師兄知唔知有咩途徑訂?
睇你想要小倉唯定係鯉魚特典
amazon jp好似仲有
好,我去望望先,唔該師兄
ufotable係咪好憎花江
做咩
我應該有八成對花江嘅反感來自佢鬼滅入面水蛇春咁長嘅廢話台詞+佢極用力嘅演技
講真佢真係唔多適合炭次郎
佢嗌起上嚟好odd
佢齋鳩叫反而仲好 好過一路打一路念經我要加油佢好重我要斬之類嘅弱智台詞 ufotable劇本水準之低連熱血咆哮都唔撚識
本來文戲就係ufotable弱點,跟住鬼滅本身又有呢啲唔少膠位
Just a flu 驚閪咩
呢D係咪雞蛋裡挑骨頭
少年漫D角色不嬲都多野講/成日出口術
你抽起佢地d對白反而仲不利觀眾點解讀個場景

仲有話ufo唔識搞的,小西對良太時咪示範左點咆哮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞