[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(85)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
講清楚喇,懷疑自己隻錶假嘅,唔知假喺邊度,可以出去問
見到流四,我哋會出聲,但亦冇興趣同閣下糾纏
因為我哋呢度係真錶,平錶貴錶都得,就係唔關流四事。

pin 住先,下個 post 我再加
如果師奶仔唔識錶1萬樓下…

機械錶推薦呢隻,五千幾
Tissot PRX Powermatic 80 白盤

如果要石英等其他大佬解答
around 一萬如果扯到多少少的話可以望埋grand seiko 隻baby snowflake
但最好搵下水貨啦
補充翻,呢隻係大盤40mm
樓上巴打個係超細盤
睇下巴打母上鐘意大定細
咁我又想問你啦
你第一句入黎就撻句 " 唔保值既錶 "
之後又問返同一隻錶保唔保值? 精神分裂睇下醫生好喎老友
啲巴打一早明示又好暗示又好咪話咗比你聽係流野.
咁你知道咗係流野仲想有咩交流? 你唔信嘅咪攞落去BT/錶鋪問清楚囉.

係到on99咁長篇大論又話你朋友, 又話等錢洗時拎去放...我想講其實冇人想知...

不過多謝你提供娛樂

一開始大家都係曲線,留2分面畀你
自己攞黎衰
真係冇諗過當事人夠膽同大家講咁耐
既然當事人咁鍥而不捨,咁都無必要畀面
型在身邊無人 廢就是廢 聽不到教訓
底衫反轉 潮到再不用問人 無謂謂未傷身
其實如果係假錶佬應該真係唔會介意同你地講咁耐,反正chok到幾多野就係幾多嘢,ignore 咪算
講到屋企有機會要錢,最簡易咪攞隻錶去旺角quote吓價囉.… full set又點會唔知型號, 知型號一google就知價啦

問到邊度假真係鬼鬼哋⋯
而家 boutique 好似截左龍?
你入到等得的話,當然好
佢有single piece 皮帶,所以無其他皮nato 咁厚
一定屌
諗唔到唔屌既理由
其實都知咩事 一時話隻錶16萬 又問人值唔值錢 又話人地送
咁又知16萬 又要問值唔值錢
block咗佢算啦
人地咪教精緊你

你拎隻假野出黎, 直到依家仲係串柒柒既態度

真係好難唔覺得你係試水溫
要知真假定上service centre / 拎去bt問好過啦

比少少去ap買張鑑定書, 真係要錢果時咪連錶賣

呢度全部仇富小學雞黎, 唔好咁上心, 同埋帶眼識人
都話影張盒同卡先講啦 又話有
無就收皮啦
錶就我驗

錢就你收

dllm
係樓上位巴打先咁好圈埋比佢…直接拿去bt, AP 最清楚你隻錶真定假。講咁多無謂
睇得台仔多

佢地又係無啦啦po隻pp出黎問值幾錢

比人踢爆假, 一係就朋友送, 一係就長輩遺物

d套路真係千篇一律
中過假表真係好憎呢啲撚樣
有咁撚多朋友送幾皮野嘅錶都算
同圈子送得貴錶都唔會窮得去邊啦 唔通你搵萬幾兩萬蚊我送隻10幾萬錶俾你
仲要賣朋友送俾自己嘅禮物咁撚狗 根本就完全唔可信
之後又會講多句好多年前朋友送 但係隻錶多數都好新淨又係淨錶
都係果句你影到個盒同張卡 連埋隻錶影 我立即道歉
如果唔係就收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞