[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(85)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
識得入錶post 識得影埋隻錶 講埋16萬幾
但之後扮唔知隻錶嘅價值 講埋啲戇鳩問題
又話朋友送 佢又知價錢喎
但係佢知價錢不過又唔知隻錶有冇價值 精神分裂睇到頭都大撚埋

直接出邊開post話買咗隻流四 直接問人真唔真好過啦 可能仲多人答你
邊個話萬年曆一停就要返廠由以往到而家萬年曆好多都有得篤制改日期甚至有啲廠岀埋可調前調後萬年曆添
朋友會送隻16萬既錶俾你 佢好有米?
隻錶流到好離譜 你自己買架?
其實大家唔洗咁認真覆佢
巴打呢隻都好靚
遲下出去試埋先
多謝咁多位巴打意見
巴打好似未見你隻Tokyo seamaster 上手圖
seamaster 300 黑錶面鋼帶係咪都要排隊先有得試?
同埋seamaster 300同black bay揀 係咪seamaster贏哂?
可以去BT試 唔洗排隊
係,要表揚下
其實對外人黎講 真係唔明錶價值
同時只係知道retail 價16萬 上網睇既
不過以基本知識知道Rolex 係保值 但唔知AP保唔保值
知價錢既原因除咗上網睇到之後 個朋友自己都有講
個post寫錶post咪入黎問清楚少少
只係為咗知道若果真係有需要應急個陣可以點樣處理
賣到錢咪賣 賣唔到都係放係屋企only
朋友係有錢仔 屋企做酒店生意
有少少頭痕係你地又唔講假係邊 問題係邊 價值係邊
問我ref 我都唔識答 睇個表背寫咗royal oak offshore
J03109 有個木盒 仲有咩資料可以答
盒入面會有本說明書, 說明書封面就會有型號
岩岩入手?
再唔係保用卡都有
送靚錶又唔係真係咁奇既…

不過如果呢隻野真係佢朋友送 真係多撚謝囉
3月係Joma 買, 等左2星期出貨
我19/7 Joma買仲未出貨
巴打你嗰條係原裝皮帶?
我返去望望個盒 其實我又無乜所謂 基本上都無用過 只係覺得一入黎就俾人話我買流嘢乜乜乜
但流既位置係在於邊到?我見有人話日期位 我返去影多兩張近少少 打燈好少少 可以又唔介意就教下我望下到底邊啲位置有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞