[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(85)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
大約可以點樣睇到 Swiss made ? 釘又大約係咩位置出現問題 日期位又會係點樣留意到
但求學下嘢 知道點樣睇會可以

文青只是窮+毒嘅代號
其實呢 唔係睇開錶 袋 個類既產品 點知睇到咁細
正如你唔係整車 又點知部車一睇就有問題
我返去望望睇下有乜資料 再睇下
朋友係有錢仔
你咁講都係想證明你朋友唔會送流4姐

我信唔會啊
因為...
我自己都訂左隻max bill,所以真心讚好你呢隻
(可惜p牌 like唔到)
同埋你隻手都幾man,應該係文武雙全型既師兄吧?
其實 隻錶對我個人黎講 無用
收咗成年 一次都無放過上手
佢送流四又好 真又好
我只係單純想搞清楚 若我真係需要急錢
呢樣嘢會唔會係其中一個有價值既物品
大家都話假 又有證據
咁至少我係安排上可以放少樣嘢
麻煩哂大家既幫助
最簡單攞去啲錶佬到試放咪知囉。
首先你要知道冇人有責任幫你去睇隻錶真定假.
你想知真假最直接就係拎去BT.
最好拎埋cert先貼上黎咪冇人敢笑你囉.
講咁多做咩 如果post到錶盒同卡出黎
我正式向你道歉 如果冇就收皮

唔係試水溫點會問邊度假 問邊個位有分別
如果真係咩都唔識 邊度假對你有咩影響
影響既位置係就
因為屋企有情況係有可能一時三刻需要錢
真既咪可以賣 以解燃眉之急
假既 手上有隻假 至少可以知道邊個位假 有乜問題
俾返個朋友又好 放埋一邊又好 對質又好啊
喂 假呢樣嘢唔係我提出 我都唔知真偽
咁你地好好咁提出咗論點 同證據
我好開心嫁咼 至少知道無欠咗個朋友一份禮物囉
唔係,我買Nato 版
條皮帶係間叫Cozy 嘅新加坡店買
我求下你地 唔好再教人假喺咩位
拎落錶鋪 講撚完
試撚夠水溫未
已正皮
假錶佬去玩撈啦,WFC
其實假錶做得最似應該係勞,因為冇透底,好多機芯嘅打磨造工都睇唔到,你買隻PP 流四真係好易睇。。。
啱啱上Cozy睇
啲皮帶好靚

自己唔識做功課?
自己唔識上網搵?google唔識?
有需要應急自己唔識去錶鋪去二叔公問價?
唔好玩我啦

點解假錶 假喺邊度
有番咁大個人 下下喂到埋咀邊先識食?
咁幫你屌埋__好唔好?
師奶一名,佢唔帶皮錶 , 想買鋼錶俾佢
其實咩試水溫?
隻錶唔係我買 人地送
對錶無認知
你地話假 我問多兩句求證
好合理?
個撚個一開始知道哂所有錶既知識?
聽完前面位師兄解釋 再上網搵咗大量圖文參考
我當學多咗樣嘢 知道多咗少少點睇

屌你,師奶就戴玉鐲算啦
依加咪上網問?開post唔係for問嘢 答嘢 交流 ?
咁所以你拎齊full set落Bt問未
定你連full set都拎唔到出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞