Billie Eilish - Happier Than Ever

111 回覆
5 Like 42 Dislike
Army唔買都上唔到第一
好好反省下
聽咗都幾日 依家最鍾意halley’s comet
沒計今年olivia single n連爆仲癲過10年前katy perry搶晒大眾注意力
billie自己又出your power同 lost career嚇親人
搞到爆發完全仆街
我係Billie團隊首單揀HTE一定空冠
之後直接出全專好過, 無邊首單曲岩打單
仲要唔好星期四出歌
“Happier Than Ever” — Spotify Update:
1st day — 37,317,406
2nd day — 29,130,769
3rd day — 24,661,189
Total — 1,035,891,858 streams

“Happier Than Ever” (Song) — Spotify Update:
1st day — 4,836,711
2nd day — 4,787,157
3rd day — 4,510,182
Total — 14,134,050 streams

星期日仲跌得少過星期六
睇嚟spotify專輯走勢會同positions差唔多
single再觀望下
聽左唔多掂,過譽之作,似d普通大路indie野,即係每年都有indie band出張不過失album
上一隻其實都一般
嘩咩黎架
隻碟真係無之前個d 咁正
係咪太多怨念情歌呢

主打個d 仲要更唔好聽,揀其他好過啦
係咪諗多咗
佢撐侵?
大波billie鍾意食黑腸
同Teenage Dream有得比咩
八首Single 全部Top 3,冠六首
佢對大波波 係登登玩大㗎
果然係賣大波 新歌是但啦
呢條女條歌難聽到仆街
你又唔好咁講 呢條女都有1隻 hit 歌咁大把嘅 ,佢都係繼續賣波 一係封波做返「潮人」算啦
到你隻chink 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞