【唔爆粗唔得】viutv去仆街啦﹗搞到我係酒樓畀人笑到面

218 回覆
2710 Like 87 Dislike
兒登唔屌得viu架 (連豬喊)
樓主tvb打手/5毛 拉
viu真心垃圾 重播兩隻字都懶得搞
而家睇奧運都一定唔開viutv
睇到尾先記得
旁述都麻麻 講講下deadair都有
77崎寶做過奧運係唔同啲
擺晒重心落now viu hea到呢
抵屌
唔係掃生啤唔睇呢個台+1

我忍咗幾日,唔知係咪得我覺得。有條友被邀請做乒乓波、體操講評,佢講野199 累贅 又多廢話,大佬我唔要求你好專業咁講呀,起碼點到即止先啦。大部份時間,人哋開咗波,佢仲喺度講緊對上嗰個話題,無錯,係仲講緊同一樣。佢講得太多廢話,例如其中一句「因為乒乓波係圓嘅。」 好彩今日嗰場有強尼,叫做帶返啲正確方向。

無奈我又要開著聲,試過skip咗幾隻生啤
想講得有線最好

Now TV真係好多問題

勁多節目廣告,好心如果賣自己廣告就短啲或者緊張時間唔好去廣告,次次番黎就已經下一局打左幾分

播黎播去都果幾個節目廣告

英超電影
奧斯卡最佳電影 just houseless
仲有Stanley又話自己有份主演既劇

全部識背啦hi
樓主表達能力有你一成就好

簡單打一句清晰講晒

打成篇野水蛇春咁長

文不達意睇到嘔泡
77真心做得好過viu勁多
前日出埋雙畫面,劍擊羽毛球雙開添
原文係亞姐重播
仲有個節目表廢 無一樣係真
衰過亞視

亞視當年有歐聯睇
日頭每個時間都有項目現場比賽緊
理所當然一定係直播行先, 印象中其他台都係直播多
viutv夠膽死擺重播落去, 最慘係主持係直播模式咁講
其他台重播, 一定係剪過, 或者主持會用完結左既角度去講
viutv玩乜撚野, 廣告又多撚到仆街
轉播權係政府買返黎, 你就播垃圾, 重點賽事分落去now
開電視都會盡力一開二, 同時間睇晒兩場港隊賽事
viutv含撚啦
新會然 (連豬喊)
港隊直播唔播就去奶共重播中國賽事 屌佢老母
佢live果陣唔寫住live又真心on9既

但你平時都無睇,見唔到個live都當佢係live你更加on9
呢方面係抵屌
睇12點左右keyman回顧算
鬼咩,人哋根本由頭到尾都係為咗幫mirror error做免費宣傳,點會嘥心機去搞呢d細節,分分鐘花jer仲擺得多心機落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞