[I/A] 日 World Flipper (220) 刷住臨境域等泳裝活動+SA+新限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
日本好野 有冇石派
男排都好好睇
https://eliya-bot.herokuapp.com/51076
臨境域每隊都差一兩隻抄唔到
有冇大佬幫手組一隊
好開心刷到笫一個難度既臨境,覺得自己開始玩緊遊戲
BTW,真臨境係咪同一隊高D練度就過到,我用緊post 頭巴哈入面冇槍果隊風隊
果3條link入面果啲多數都係極隊嚟,你齊武夠練度就打到
不過其實都幾易炒車,有冇建議6版開邊啲好
所有關鍵限角都無,點玩啊
7隻周年限角一隻都無嘅ac,想打臨境域嘅話我覺得隨時買過個ac仲快
買ac起手快起上嚟好似摺神果啲1個月可能就打到極,你呢個ac就咁睇可能真係等2周年佢復刻返啲角色仲快...

就咁睇你個box短期內有機會組到嘅應該係呢隊水彈火狼,但唔知你有無水兵書,無嘅話個軸應該要手動控

其次就火協力波,差隻花魁,但要突滿課金武先用到,唔太現實

其他隊全部都要周年限咁濟,最低配起碼都要有隻聖女,一係等返半年再諗啦
我風隊練度同你差唔多建議你問其他人意見
理論上主位100左對生存同輸出提升影響就最大嘅,可以向呢個方向升

另外有畫奶應該畫奶會好過alisa?
我試緊用風龍放alisa個位,但風龍得80LV陣間試試畫奶
風龍果隊係突滿風狙+600lv頂配2分鐘用,主要係用嚟auto疊風狙buff
新手唔使理都得
屌,好心佢d活動較下d跌武器率啦,打成100場先跌得嗰1把,前鬼斧就幾把幾把咁跌
唔通真係想人打200場先齊咩
一係就較到跌一把送4把就齊章
M3風奶 S3畫奶 我分身都係3奶單輸出過不過8分鐘
有冇加速珠 用埋好啲
巴打你呢隊野其實夠打極,又有絆斧,係唔知無音會唔會唔太適合長期戰
但整體嚟講正正經經帶2-3奶打極唔難,2板果啲基本大雕像試左先都得
係輸出位可能要調整
冇星7用士郎定無音好
最後齊唔齊紫電係幾難跌下,我都刷左100幾場先齊

分身都過咗
https://eliya-bot.herokuapp.com/51083

冇魔女黑人有冇機會玩到雷背水
用三奶過到真試緊3奶打極

4星紫髮都勁
畢業了 又可以養生
個個都全職WF點跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞