[I/A] 日 World Flipper (220) 刷住臨境域等泳裝活動+SA+新限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
睇pin
上面啲老屎忽都share左啲風隊暗隊火隊
火02 同兩隊火狗打蛇超auto 快起上黎可以2分半一場
睇住可以連續十幾下pf3 好撚爽
我見現家D人打PF 會用新果隻光4星拳女女 但又唔係真係話好大力
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=27345543 呢隊幾好用我得7千幾戰力都過到極
新乜鬼,吹波妹出左半年啦
你大唔大力係同咩比先,同技傷同能力光同光F比就晒氣啦
光PF成個體系都係廢,又無一關岩佢用,基本從來都唔會有人用,唔係點解岩岩出把光弓果陣個個咁失望
呢排會見到單純係啲人想試光弓,實際上都係垃圾

講返光PF,劍嘅話例牌絆槍暗叔火狼,相信啲人都玩到悶,又唔係特別勁自然無咩人會再用
射擊PF雖然勁,但始終綁死左手動,自動=垃圾
拳PF至少有啲新意+auto可以玩,又可以用下啲6光武器,自然比較多人研究
而光角唯一一隻可以用落拳PF嘅就係吹波妹
呢隊係幾癲,只可以話nga某啲人組低配隊能力真係好強
係吹波妹 不過我都係睇人砌黎玩 仲要手動先贏能力光少少

好感動,極SS左
想請教下 放sub位既角色係咪開左2版都只係發動到頭2個技能?
唔係
2版技放sub 用到
唔該晒 所以當開晒2版 放sub位就得第3果個技能發動唔到?
唔係 睇佢招技有無個M字 有就姐係要main位先觸發到
謝謝
係,理論上一個位係發動到13個被動(6main 5 sub 1武器 1珠)
光pf同暗直擊有啲類似,都係屬於其實隊野唔算差,但基本上你唔會有機會用到

光嘅其他體系基本都唔弱,各自都有相對勁嘅關可以用,除左想玩之外真係無咩用光pf嘅原因
https://eliya-bot.herokuapp.com/51450

終於可以換人生第一件絆武
我依個box係唔係先換絆斧
巴打1.5石頭帳入坑
1週年個幾隻屈機角都見唔到
1.5 回坑帳
牙雪加油
俊文加油

仲有兩日
係唔係好正呢
只能說正常發揮 輸係正常 混雙黎講真係冇乜對手 我鐘意果隊日本都輸左
正常啦 咁你可以2倍速啦 恭喜型男
終於唔洗打十幾分鐘
打到發夢/ HEA打咁
希望唔好係港奧 / 羽總叫佢哋留力打季軍
而家乜都掛鈎國家面子真係好難講
第2局中段追返分果陣就先係正常發揮咁

ANY 見到柒鳩琼受訪講埋哂啲BULL SHIT 無視所有ACTUAL FACT 我覺得佢哋想點就點啦DLLM
最撚嬲係呢段
問到是否認為球衣風波對伍家朗的表現造成影響,李慧琼認為,伍家朗是有經驗的運動員,經過專業訓練,亦參加過大量世界級賽事,不相信一個專業運動員,會輕易被客觀環境影響。

我自己都有玩競技運動, 心理好重要, 服飾都好重要,
如果佢哋班仆街無望到個直播牙朗搞咗幾多次件衫
咁活受罪就只有牙朗

DLLM中共 DLLM DAB DLLM香港正苦 DLLM羽總 DLLM港奧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞