[I/A] 日 World Flipper (220) 刷住臨境域等泳裝活動+SA+新限

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
要穩啲既話係咪升埋隻劍鬼
影響不大
我都覺
牙文琴日明明已放開咗嚟打
今日又好似縮返埋咁
好撚燥 李慧琼又補充多一句野
屌你老母成班仆街嚟
RTHK 李慧琼稱穆家駿自己決定是否應該直接向伍家朗道歉

民建聯成員、 中學教師穆家駿早前批評港隊羽毛球手伍家朗球衣。民建聯主席李慧琼表示,穆家駿出於愛國愛港提出觀點,只是一時情切,在未必屬最合適的時間,以並非最合適的方式表達,但其對事件的關注絕對合情合理。穆家駿日前「強烈譴責」伍家朗身穿沒有區旗的球衣出戰奧運,稱對方「不想代表中國香港,請選擇退賽。」穆家駿昨日在社交網站發帖文承認當時自己語氣過重,表示歉意。

伍家朗昨日則不敵對手,在分組賽落敗未能晉級。李慧琼在一個電台節目說,伍家朗作為豐經驗的專業運動員,有非常嚴格的訓練,參加過大量世界級賽事,相信他不會輕易因客觀環境影響專業水準。對於伍家朗說「心情沒有影響是假的」,李慧琼重申,專業運動員不應因為客觀環境變化影響水準,相信港隊運動員在任何環境下都可以發揮。李慧琼指出,球賽有勝負是必然,很多事都並非如預期發生,民建聯已經對穆家駿作出批評,對方已表達歉意,亦獲民建聯接受,至於穆家駿是否應該直接向伍家朗道歉,就要他自己決定。民建聯立法會議員何俊賢以及行政會議成員張國鈞,亦曾就球衣事件提出質疑,李慧琼表示,不同意事件反映民建聯做事粗疏,未弄清事實就表態,強調運動員在場上穿著沒有區旗區徽的黑色運動服,的確容易引起誤會,何俊賢和張國鈞只是關心一件很多市民都有關心的事,羽毛球總會亦有發聲明承認責任。

總之就好似老豆老母咁,讀完書考到fail都係怪責返考試個心唔夠好

做乜撚野姐屌你老母
禮儀廉係無叫錯
香港上流就係充斥住呢班垃圾日日eq test
你理解到d賤種邏輯就唔會咁
可能我真係唔識做假膠,

笑一下, 由得佢哋想點就點
其實係當今做人正解方法
恥與為伍
與恥為伍先啱
分身打極打到喊出黎

上次換左水扇今次應該換火手環?
睇pin
雷隊殘廢,有雷魔女但其他乜柒都冇
正身乜都有,唯獨冇雷魔女
冇雷魔女都可以玩背水!
唔係咁簡單架,葉師傅
咁火隊齊唔齊?
啱啱睇返,雷隊得5隻5星

火隊好小小啦,但如果係6PF火隊都好似爭小小

其實風隊好齊,但換把蔥好似好不智,暗隊又用唔著本書

睇黎我有答案啦
有雷牛就有雷背水,無雷牛你其他齊角應該都唔會玩背水
唔係講緊臨境域武咩,火隊同pf有咩關係
我撈亂左睇到PF key word就以為係PF武
我有翠都係用火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞