[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [92] 抽到保底先有資格做鍊金術師 !

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
咁係咪del 得你舊號
咁我懷疑比好多人unfd左
見到啲STR INT 都3-4千個啲J 神
9成都無裝武器 un 得

不過有部分真係堅料 有武器都上到3000
見到啲STR INT 都3-4千個啲J 神
9成都無裝武器 un 得

不過有部分真係堅料 有武器都上到3000
新手入坑指南 / 買AC懶人包 / 角色短評 / 配技抄考 重執中
https://docs.google.com/document/d/1T7_J1l2STmnHfSKrbCKOFqKSrr-x3ahP8UdD3t1sutI/edit#

睇下有冇人分享下D關卡弱點, 角色配技分享
我可以將你既分享 COPY入去
辛苦哂
諗到一個分享
就係 每個月都要準備好出動你個荷包
多謝你寶貴既建議

放個號 5ur 泳裝機女 上校 愛德 愛德Lr j神5覺
Story打到 god1-14 hkd 700
https://t.me/xgekxz
終於係咁咦寫好D角色評價
不過都唔知有幾多人會見到#1呢條LINK
可以del但係可唔可以加我新號
新手求carry
in M巴,we trust
使唔使加重生心路歷程
我可以幫手
好呀
推爆M巴
對新手幾好有
不過唔知final 會有幾多人睇
我當年入坑有睇 但個時無m巴依個咁清楚同update
當時果個係塞巴一個人打哂出黎係POST入面
之後有人COPY左入去
我當時就唔係好同意果D所謂Best match組合
點best match法你都會玩厭果對組合
果陣d人玩厭要塞大貓, 就重生換皇龍機女, 玩厭又重生破神加護咁
宜家UR易抽左, 亦都會經常復刻, 所以以前果D所謂既Best match唔需要太強求了
聽日扮工個陣搞搞佢
愛德華自己本身識復活
加埋替身會唔會復活多次?
唔係就比覺醒佢就算
會復活多次, 不過有一次100%復活仲唔夠咩
渣嫁 你隻泳雞未練好就去打紫龍
sor9
啲水啪晒都係得90
雖然個場我都好早瓜左
無事既
呢排無限con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞