[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [92] 抽到保底先有資格做鍊金術師 !

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
冇玩1個月
見到最愛鋼煉合作
即刻教都唔訓更新入去抽左
儲左近2萬5石 allin曬80抽
諗住抽愛德華

點知得LR + 4ssr
但我想要愛德華多d
課!
好似玩緊魚蛋巴ac
但佢番新工忙到唔得閒上黎吹水
宜家係個好好既重生點了
好快姐 又有石挖 真幸福
少年你太年輕了。 舊作FFBE 個戰力通脹到依家都重未完。 最初二刀流打幾十萬已經好威。依家打過億都只係普通角黎。重未夠。玩埋d turn技。2turn唔夠 3turn唔夠。4turm都重未夠。初初就五星角中大獎。之後六星 再之後七星。
淨係裝自動鼓舞而唔裝鼓舞
會唔會有鼓舞個效果
呢隻game玩法同FFBE唔同喎
應該係第2隻GAME GS先似FFBE
淨係裝一招就得
自動就係永久BUFF, 快速就係戰鬥開始40秒有, 中途死左就算復活都唔會有番個BUFF
玩法唔同但個戰力系統差唔多。 你睇返d技都係咁上下。左配右配。 呢隻已經比ffbe更加大變化。同一隻角個壽命會更加長
講到有啲想玩返
始終果隻企係度唔可以郁LC變化大D 又冇咁講點配隊
永遠懷念社工
隻game好似好少人玩
捱左好耐都未執
香港直頭搵唔到。係得台灣有少量玩家姐
有無興趣重生
我有個愛德華+LR+破神淨UR無角可以送比你
https://lihkg.com/thread/2383927/page/16
係咪呢隻,FF有好多隻差唔多唔識分
連登有po但係幾個月都未推爆
係阿。同克勞迪亞成個孖生兄弟咁 抽中重要你勞力去刷信賴之類嘅野。 不過今次重仆街d 角色同聖物分開上。 後期應該地獄黎。比你抽中聖物但抽唔中角色。咁就大撚鍋。 呢下先攞你命。捉晒路 真係有排屈。 龍珠 FF。呢類合作一出都唔知幾多人要拎個腎去賣
LC世一
大家幻想下。龍珠合作。抽悟空超必係變超三
想問下巴打,個精靈研究所洗唔洗特別花時間去搞?定冇乜用
捉哂精靈會unlock 異端老boss關, 打贏有廢老劍 強力武器
game 入面所有sub quest 都有意義
最多依家唔打 但遲早都要打
感謝
另外想問吓帝都競技場支線
打完邊關先有
咁前期既野真係唔知, 我個新ac打到第3章見到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞