[I/A] 《Last Cloudia 最後的克勞迪亞》- [92] 抽到保底先有資格做鍊金術師 !

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔怕 今次有我鎮住
上校好勁,終於見到上限數字
好,唔該巴打
想問下j神其實要學乜技 如果二刀又要帶乜刀

好鐘意鋼鍊 拎住呢堆人係咪可以唔駛諗去重生
好非
榮光世一
依家啲石頭號貴咗咁多 成舊水
除咗老豆/加護
基本上無嘢值得留戀
新加入,好好彩抽到鋼同焰。
但有啲疑問,特技傷害其實係睇STR定INT?
我見焰嘅技能似乎係玩雙修,鋼就係玩物攻STR?
INT係咪只影響魔法嘅技能傷害?
鋼鍊合作 咁多新手/重生 貴晒啦
早登極樂
上校有招魔武轉輪,魔力越高 物攻都會越高
唔係魔力,我指INT
我見到依招,即係焰谷INT,鋼谷STR?
另外想知,人物嗰3招特技同超必傷害係睇STR定INT?定係每個人物都唔同?因為見特技嘅介紹無寫明係物攻定魔攻。
放高練ac
角色:v86sc 但丁76sc nero 88sc
鉻84sc 幻92sc 司86sc 琥珀84sc 千空84sc
呀婆81sc 老豆80sc
機女82sc yoda 80sc 夜想 加護92sc
賢仔86sc 巫女88sc 大貓90sc 男主94sc
愛德20sc 破神20sc 閉眼莉莉 技師
(仲有其他角色)(同專武)(大量資源)

Ur 莉莉, 破神,神都,火具
Lr 武力帝國 百空 魔界 便利屋 乙女 幻英 鋼煉新ark
Ssr 差肥豬同海女,其他齊 有科燈 春藥

https://t.me/hkdream_a
就算冇魔武輪轉既影響底下
有D角色特技係STR同INT都食
大佐就係其中一個
點樣知道隻人物嘅特技係食邊種加成?攻略網有得睇?
咁鋼嘅特技係咪只食STR?
一係自己試
一係去YT搵
https://www.youtube.com/channel/UCJ9QzCPjovvpPfihGyLwrGw/videos
D角色實測有講

不過正常你估都估到 星盤比INT佢, 但佢又係玩特技既
依個channel好詳細,唔該巴打。

BTW大佐真係好爽,我而家主線淨係玩到3-4,每wave一開波就特技3清場,殺怪又回MP又減特技CD,變相幾乎無限出特技。
只有小怪 大佐就係無限3技
睇片一直唔明,...點解要用魔法cancel ?
石號中齊3個孖寶
是咪要重生
你本AC唔係抽齊咩 重咩生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞