覺唔覺得話博人傳垃圾的人,好多都係老屎忽同接受唔到新事物的低質讀者

67 回覆
8 Like 226 Dislike
成堆負皮我的,係連文都唔睇的人
MP個問題唔係無上限
而家作者想某人輸就話佢唔夠MP,
想某人贏時就會攪到條友好似無限MP
你都痴撚線
暴暴暴暴你老母咩
爆就爆啦支那仔
被愛能力可以講得通 我直接當佢幻術算
千里眼本身都由鳩去 但佢仲要可以睇番過咗去嘅野
呢個真係痴撚線

個細佬其實仲未好明佢能力係點
漫畫寫就講到你對佢攻擊嘅意圖就已經可以收你皮
即係鳴仔想搓粒螺旋丸打佢 未搓就已經比佢反射咗
個能力真係好戇鳩 已經脫離哂忍術同科技兩個範疇
雖然佢地係二人小組上位置一樣
但實力上明顯有好大差距
正如打起上黎嘅話金式明顯好打過輝夜

比較桃式同一式都係睇佢地本身個能力設定同兩場vs鳴佐
體術桃式一定廢過一式 成程比鳴佐禁住黎砌
能力唔見得桃式有咩特別 剩係show過佢吸忍術同增幅打番出去
唔係片助條on9做豬隊友桃式好早就收咗皮
但一式嘅放大縮細真係接近無解

同埋戰鬥智商一式都明顯高過桃式
桃式比天手力陰過一次 後尾比同一招陰多次 仲要插爆輪迴眼
換轉一式嘅話唔覺得會比佢陰到兩次
兒登仔思維 唔意外
兒燈仔出名接受唔到新事物 同接受唔到 佢地估唔到的戰術

仲好幾得當年好多人屌 嗚門打三代雷影,因為螺旋手裡劍唔夠殺對家,但戰術+仙人螺旋丸破對方弱點 明明合理,咁都可以屌
收皮啦
我家陣屌曬兩套啊
火影係垃圾!博人傳係垃圾中既垃圾!
做忍者係都要上昇到終結仇恨冇咁既功力同高度又想寫咁宏大既topic
四戰開始已經畫到九唔撚搭八
抵佢收皮啦
開外掛都要修煉
唔修練,點控制新力量
其實以佢地定義嚟講垃圾 唔係同火影一樣垃圾咩
無聊 死廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞