覺唔覺得話博人傳垃圾的人,好多都係老屎忽同接受唔到新事物的低質讀者

67 回覆
8 Like 226 Dislike
博人傳都唔垃圾 咁妖尾都唔垃圾啦
唔係上咗神枱咩
同自來也穿越時空翻去嗰段
同自來也穿越時空翻去嗰段
filler 都好講

佐助打桃式,一式,仲有初戰新,都打得型
一開波寫lin頭仔十六歲算啦
炮姐only my railgun冇睇開都有聽過喎
Lin頭傳邊首有咁嘅感染力
依家唔似忍者
人造人激光砲咁
鳴佐以前封頂
但依家d新敵人個個都打柒佢地咁
咩迪魯達 考德
暫時成套博人傳 除咗回到過去果幾集柒到仆街之外
其他我都無乜大意見
有幾篇原創仲幾有教育意義 (例如我個人幾鍾意鬼燈城監獄呢篇)
剩計原創呢講我覺得博人傳好過火影 起碼節奏無拖到咁勁

BTW漫畫入面第1次一式vs鳴佐畫得麻麻地
但動畫就畫得好好睇
睇到以為一式先係主角
科學忍具都仲接受到嘅
長門修羅道都係出激光炮
反而新果兩姊弟真係痴撚線
唔講仲以為xmen黎
睇左火影十幾年,對兩位主角都好有感情,一下子做晒配角真係接受唔到雖然岸本唔畫落去,交比人將個忍者世界創作落去,但我覺得應該有更好既過渡方式

呢集動畫係打得幾好睇
純粹想討論下
能力設定上一式又真係勁過桃式好多班喎

呢幕佢地出尾獸衣同須佐好明顯都係劇情/畫面上需要
打一個識縮細嘅人有咩理由將自己體積變大
仲要須佐速度一向慢撚到仆街
由忍者故事> 神話故事> vs外星人 & 人造人

我諗班 柱間 番生都會俾人打柒
同死神一樣
戰鬥場面好唔好睇?好好睇
人物同招式型唔型?好撚型
不過你戰力封頂下一期就俾人屌打
之後修煉嘅修煉學習嘅學習然後再贏返
係咁不斷輪迴感覺冇咩意思囉…

利申老屎忽
被愛的能力,算係控制思想的一種能力,幻術都做到啦,月讀,自爆技的伊邪那美/歧,止水的別天神,心轉身之術,根本火影 fans 就冇必要大驚小怪,至於個人造人細佬,本身就係弱智,大把方法可以破到啦
DELTA 邊到勁?嗚門成場留手

CODE就再講,時空間忍術本身勁,佢個招同 4 代的飛雷神有得揮
無咩問題,桃式體術本身就廢; 仲有輝夜都可以一野打爆須佐啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞